Jauna Gambijas puiša dēļ šī 44 gadus veca sieviete atstāja vīru un 9 bērnus; Kā pēc gadiem mainījusies viņas dzīve

Dzīve dažreiz ir pilnīgi neparedzama lieta, lai gan cilvēks domā citādi. Pēkšņus likteņa kūleņus, kas var notikt ikvienam un jebkurā laikā, pierāda britu sievietes Heidijas Hepvortas  (Heidi Hepworth) stāsts.

 

Savulaik par viņas piedzīvojumu rakstīja teju vai visi britu mediji (piemēram ŠEIT)

Bija viena šāda sieviete, vārdā Heidija, un, no pirmā acu uzmetiena, viņas dzīvē viss bija labs – labi ienākumi, uzticīgs otrais vīrs, ar kuru sieviete bija nodzīvojusi 23 gadus, un 9 bērni no pirmās un otrās laulības.

Heidija un Endijs

Man jāsaka, ka arī Lielbritānijai 9 bērni ir ļoti daudz! Neskatoties uz to, ģimene nedzīvoja nabadzībā un dzīvoja harmonijā, un Heidi bērniem viņas otrā 23 gadus ilgā laulība, iespējams, bija spēcīgu ģimenes attiecību piemērs.

Lasi arī: Pirms 38 gadiem mamma atstāja meitenīti pilsētas izgāztuvē. Kā izveidojās meitenes liktenis, un kāpēc viņa…

Neskatoties uz to, nepatikšanas radās tur, kur tās nebija gaidāmas. Britiete reiz 2017. gadā nolēma doties atvaļinājumā uz Gambiju bez vīra Endija, kurš bija pilnīgā mierā ar to, jo viņu laulībā viss it kā bija kārtībā.

Endijs

Viņas otrais vīrs Endijs pēc būtības ir zelta cilvēks – Jūras spēku veterāns, kurš jau 23 gadus bija precējies ar Heidiju, viņiem bija 6 kopīgi bērni, turklāt vīrietis palīdzēja Heidijai izaudzināt 3 bērnus no viņas pirmās laulības, un viņš visus šos gadus viņus uztvēra kā vienu lielu ģimeni.

Tāpēc vīrietis neuztraucās par sievu, kura atvaļinājumā bija devusies uz Gambiju. Un velti – tieši Gambijā britu siveite satika 30 gadus veco  Saljū (Salieu)

Un viņiem bija romāns. Viņai ir 44 gadi, viņam ir 30 gadu, bet jaunekli nemulsināja ne Heidijas vecums, ne 9 bērnu fakts, ne tas, ka sieviete ir precējusies.

Atgriežoties mājās Lielbritānijā, Heidija ilgi slēpa jaunās attiecības no vīra. Bet 23 laulības gadu pieredzi nevar apmānīt – vīrietis medijiem sacīja, ka uzreiz pamanīja Heidi uzvedības izmaiņas.

 

Sieva kļuva  rupja un atrauta, it kā ne savējais cilvēks! Turklāt viņa pēkšņi mainīja ģērbšanās stilu –  daudz biežāk vilka atklātus apģērbus, īsus svārkus utt.

Endijs uzreiz saprata, ka kaut kas nav kārtībā. Sākumā viņš ilgi cerēja, ka viņa sieva nav tik vieglprātīga, un drīz viņa visu aizmirsīs un atgriezīsies ģimenē.

Bet tā nebija! Pēc mēneša sieviete teica vīram, ka iesniedz pieteikumu par laulības šķiršanu un aizbrauc uz Āfriku pie sava jaunā mīļākā.

Tagad pēc 3 gadiem sieviete patiešām joprojām dzīvo Āfrikā kopā ar Saljū, visus savus 9 bērnus atstājot bijušajam vīram Endijam. Viņa pievērsās islāmam un kļuva par Saljū likumīgo sievu.

Neskatoties uz to, sieviete saka, ka nākotnē viņa plāno aizvest bērnus pie sevis uz Gambiju.

Viņas bijušais vīrs Endijs joprojām nespēj saprast, kā tas vispār varēja notikt, un viņš vienkārši neatpazīst savu bijušo sievu, sakot, ka viņa “šķita kā nomainīta pret citu silvēku”, jo pirms ceļojuma uz Gambiju un liktenīgās iepazīšanās ar Saljū Heidijas uzvedība un raksturs bijuši daudz citādāki.

Lasi arī: Porziņģim jauns un ļoti skaists auto: tepat Latvijā atjaunots klasiskais Mercedes Benz 560 SEC AMG 

Savukārt Heidija paziņo, ka viņai un Saljū vieno sirsnīga un patiesa mīlestība –  jūtas, kuras, domājams, nebija kopā ar viņas bijušo vīru, un viņa ir pārliecināta par jaunā vīra sirsnību.

Tādas ir tās Āfrikas kaislības.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment