Viņai bija 19, viņam 68 – kā izveidojās dzīve meitenei Diānai, kura apprecējās ar 49 gadus vecāku japāni

Viņai bija 19, viņam 68 – kā izveidojās dzīve meitenei Diānai, kura apprecējās ar japāni, kurš bija 49 gadus vecāks par viņu! 

Šīs meitenes stāsts ir brīnišķīgs piemērs tam, ka nekad nevar zināt, kā izveidosies dzīve un nekad nevajag teikt “nekad”.

Lasi arī: Pirms 30 gadiem pasaulē pirmo reizi piedzima sešīši. Lūk, kā šī ģimene izskatās tagad

Diāna, neskatoties uz to, ka dzimusi ļoti tālu no Āzijas, vienmēr sajūsminājās par Japānu un japāņu kultūru.

Aizraušanās ar šo valsti meitenei sākās jau agrā bērnībā, kad Diāna skatījās japāņu animācijas filmas. Pakāpeniski aizraušanās ar multfilmām pārauga par aizraušanos ar visu Japānu.

Rezultātā meitene, būdama vēl pusaudze, pati sev apsolīja, ka kā minimums vismaz vienreiz dzīvē apmeklēs Japānu. Kā maksimums – paliks tur dzīvot un strādāt.

Kopš 14 gadu vecuma meitene meklēja jebkuru iespēju, lai nokļūtu šajā valstī un, beidzot, 17 gadu vecumā to atrada – pateicoties kādam krievu paziņam, kurš dzīvoja Japānā, meitene ieguva oficiantes darbu nelielā kafejnīcā.

Pārceļoties uz Japānu meitenei radās cita problēma – tur gandrīz neviens nerunāja angļu valodā! Un meitenei nācās patstāvīgi apgūt japāņu valodu.

Beigu beigās viņa pierakstījās uz japāņu valodas kursiem, kas bija paredzēti ārzemniekiem. Tur pasniedzējs bija japānis Sadzuru Sudzuki, kuram tobrīd bija jau 66 gadi.

Tiesa, vīrietis izskatījās tik labi un jauneklīgi, ka Diāna domāja, ka viņas skolotājam ir maksimums 46-47 gadi. Kad Sudzuki nosauca meitenei savu reālo vecumu, kas rakstīts pasē, Diānai tas bija vienkārši šoks!

Galu galā vīrietis nu nekādi neizskatījās 66 gadus vecs! Uz viņu grūti bija attiecināt vārdu “padzīvojis”, neskatoties uz viņa reālo vecumu.

Visticamāk, japāņu valoda ir viena no grūtākajām valodām visā pasaulē, bet, tā kā Diāna bija burtiski pārņemta ar Japānu un nolēma, ka, lai arī ko tas viņai prasītu, viņa paliks šajā valstī, grūtības viņu nebiedēja.

Drosmīgā meitene no visa spēka turpināja apgūt japāņu valodu un… pēc gada viņai sākās romāns ar savu japāņu valodas pasniedzēju, 66 gadus veco Sadzuru Sudzuki!

Lieta tāda, ka tieši Sudzuki kļuva meitenei par vienīgo tuvo cilvēku svešā valstī.

Neskatoties uz visu savu mīlestību pret Japānu, meitene atzinās, ka tur viņa izjūt lielu atsvešinātības sajūtu.

Un tieši nobriedušais vīrietis Sadzuru tolaik kļuva viņai par morālu balstu. Bet, kā zināms, lai iemīlētos, meitenēm nevajag daudz.

Interesanti, ka Diānas japāņu paziņas un paša Sudzuki tuvinieki pilnīgi mierīgi attiecās pret tolaik vien 19 gadus jaunās meitenes romānu ar 68 gadus vecu vīrieti.

Lasi arī: Jauna Gambijas puiša dēļ šī 44 gadus veca sieviete atstāja vīru un 9 bērnus; Kā pēc gadiem mainījusies viņas dzīve

Bet Diānas krievu paziņas un radinieki meitenes izvēli neatbalstīja. Kā nekā 49 gadu vecuma starpība nav joka lieta!

Bet Diānai bija vienalga, jo atgriezties Krievijā meitene negrasījās.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu lā meitenei klājas šobrīd

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment