Pirms 30 gadiem pasaulē pirmo reizi piedzima sešīši. Lūk, kā šī ģimene izskatās tagad

 Šī diena kļuva pat Voltonu ģimenes ļoti īpašo dienu  – 1983. gada 18. novembris. Bet kas ir  vēl jo īpašāk – tā ir leģendāra diena ne tikai šai ģimenei, bet gan arī teju visai pasaulei. Šajā dienā piedzima seši bēbīši, kuri kļuva par pasaulē pirmajiem sešīšiem, kas veiksmīgi izdzīvoja dzemdībās.

Džanete šo dienu atceras ar smaidu uz lūpām, taču viss nebūt negāja tik gludi, kā bija iecerēts. Viņi uz ilgu laiku bija iestrēguši sastrēgumā, kuru izraisīja kāds smagais auto ar nepienācīgi nostiprinātu kravu, kas sasita priekšā esošo automobili. Pāris tik ļoti baidījās nepagūt uz slimnīcu…

Lasi arī: Kāpēc agrāk bērnus bērnudārzos nesa gulēt brīvā dabā?

Ir pagājuši jau 30 gadi, un Džanete jau kļuvusi par omīti. Viņai bija tik dīvaini redzēt, ka viņas mazdēls sver 3,3 kg un tā tiek uzskatīta par normu, lai gan pēc skata viņš bija pavisam maziņš.

Taču tad, kad dzemdēja pati Džanete, katra bērniņa svars knapi pārsniedza 1 kilogramu!

Tolaik Voltonu ģimene bija nopietni apsvērusi iespēju adoptēt, jo viņiem nekādi neizdevās palikt stāvoklī. Ārsti vienkārši plātīja rokas un teica, ka tur neko nevarot padarīt. Izrakstītie medikamenti nepalīdzēja, tādēļ pāris jau lēnām krita izmisumā un bēdās.

Kad Džanete uzzināja, ka viņa ir stāvoklī, šis jaunums ļoti iepriecināja un vienlaikus šokēja pāri. Vīrs paņēma atvaļinājumu gada garumā, lai palīdzētu Džanetei ar bērniem, bet pati Džanete nolēma visu savu dzīvi veltīt bērniem.

Tā kā katra piedzimusī meitenīte svēra ārkārtīgi maz, viņām savas pirmās sešas dzīves nedēļas nācās pavadīt jaundzimušo intensīvās aprūpes nodaļā. Tikai pēc tam vecākiem tika ļauts saņemt savus bērnus. Tad arī viss sākās.

 

Džanetes meita sūdzas, ka ar savu bērniņu esot galīgi nogurusi un nemitīgi nav izgulējusies. Uz šādu reakciju Džanetei atliek vien pasmaidīt, jo viņai vienlaikus nācās auklēties ar veselām sešām meitenēm. Labi, ka līdzās bija mīlošs vīrs.

Lasi arī: Keita Midltone uzvilkusi bikses, kas viņai izskatās briesmīgi

Vecākiem uznāca neliela nostalģija par tiem laikiem, tādēļ viņi nolēma paskaitīt, cik pirmajā mazuļu dzīves gadā viņiem aizgāja autiņbiksītes. Izrādās, ka vairāk nekā 11 tūkstoši! Tolaik visa māja bija pārpildīta ar bērnu pūdera un veļas mazgājamo līdzekļu smaku.

Pastaigu laikā katram pārim bija dvīņu rati un vēl viens mazulītis rokās. Pāris ļoti priecājās, kad pie viņiem brauca ciemos, jo tad pastaigu laikā varēja ņemt trešos ratus un doties jaukās pastaigās kopā.

Nepagāja ne gads, kad Džanetes vīrs atgriezās atpakaļ darbā. Viņš tolaik strādāja par mākslinieku dekoratoru. Arī Džanete lauza savu solījumu dzīvot tikai bērniem, jo iestājās strādāt slimnīcas jaundzimušo nodaļā, kur viņa nostrādāja līdz pat pensijas vecumam.

Šajā pašā slimnīcā piedzima arī Džanetes mazmeitiņa.

Mazajam ķiparam tagad ir tik liela ģimene, turklāt katrs no viņiem vēlas mazo paauklēt. Pāris ar nepacietību gaida mazbērnus arī no pārējiem bērniem.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā meitenes izskatās tagad (+ VIDEO)

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment