Porziņģim jauns un ļoti skaists auto: tepat Latvijā atjaunots klasiskais Mercedes Benz 560 SEC AMG

Basketbolists Kristaps Porziņģis iegādājies sev jaunu auto – precīzāk, pilnībā atjaunojis vienu no skaistākajiem Mercedes klasiskajiem auto Mercedes Benz 560 SEC AMG.

Atjaunošanas darbus veicis jau zināmais uzņēmums Lucky Thirteen, kurš jau iepriekš priekš Latvijas basketbolista pielāgoja un uztjūnēja citu viņa Mercedes automašīnu –  jaunu luksusa kupeju “Mercedes-Benz S500 Coupe AMG. Par to projektu rakstīja visi Latvijas mediji.

Lasi arī: 5 frāzes, ar kurām vīrieši tevi pārbauda

Šoreiz gan darbs bijis daudz sarežģītāks un smalkāks, jo auto teju pilnībā atjaunots. Detaļas tik retam auto nav viegli sagādājamas, un te esot noderējuši Lucky Thirteen kontakti Vācijā.

Uzņēmums video gan skaidri nepasaka, ka auto domāts Kristapam Porziņģim, norādot vien , ka tas taisīts pēc klienta pasūtījuma, tomēr ievietotajā video beigās redzams tuvplāns plāksnītei, kura iestrādāta auto, kur skaidri izlasāms, ka auto ir domāts slavenajam Latvijas basketbolistam. 

Sākotnējais nobraukums automašīnai bija ļoti zems, tikai 45 000 kilometi. Neskatoties uz to, darba tāpat bijis daudz – tika veikta pilnīga auto restaurāciju, kas ietvēra jaunus krāsu, modernus atjauninājumus, piemēram, bezvadu lādētāju, mp3, DVD, aizmugurējo kameru, Bluetooth, navigāciju utt.

Lasi arī: Olga Rajecka žurnālam atzīstas kāpēc un kā šobrīd piedzīvo smagu krīzi

Turklāt  tika uzstādīta skaņas sistēmu oriģinālajā vietā ar ļoti augstas kvalitātes mūzikas sitēmu, tāpēc bija jāveic arī vibrācija un skaņas izolācija.

“Un mēs tur neapstājāmies, nomainījām arī logus un visas gumijas un plastmasas detaļas, ko var atrast šai klasikai,” savā Youtube kanālā raksta Lucky Thirteen.

Tāpat milzums daudz darbu veikti interjerā. Par to, tieši kādi darbi un sīkākas auto detaļas varat apskatīt VIDEO raksta otrā lapā (video krievu valodā)!

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos abus VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment