Olga Rajecka žurnālam atzīstas kāpēc un kā šobrīd piedzīvo smagu krīzi

Ar atklātu interviju žurnālam Privātā dzīve klajā nākusi populārā dziedātāja Olga Rajecka, kura atzīstas, ka piedzīvojusi smagu emocionālo krīzi.

“Privātā dzīve” jaunākajā numura materiālā rakstīts, ka pandēmijas ierobežojumi Olgai atņēmuši dzīves prieku. Iemesli tam ir vairāki. Pandēmijas laikā  viņai neko vairs nav gribējies darīt – tikai gulēt.

Lasi arī: Veselības budžets 2021. gadam: Pacienti tiek atstāti novārtā un zālēm naudas nepietiek

Pirmais trieciens Olgai bija tas, ka agrā pavasarī pandēmijas dēļ zaudēts slēpošanas ceļojumu uz Austriju – tajā bija paredzēts braukt kopā ar draugiem un ģimeni. Tad sekoja otrs trieciens – nenotika jūnijā paredzētais ceļojums uz ASV. Olga mīl ceļošanu un tā viņai dod lielu enerģiju, dziedātāja atzinusies jau agrākās intervijās.

 Tagad pēdējais trieciens – visticamāk, nenotiks arī vēl viens brauciens uz ASV, kurš bija ieplānots novembrī. 

Pandēmiju gan Olga ar vīru centās pārdzīvot enerģiski, pārvācoties uz savu lauku saimniecību Saulkrastos. Savās pamatmājās atslēgti visi pakalpojumi, un visu vasaru aktīvi saimniekojuši pa Saulkrastiem. Lauku darbu bija daudz un garlaicīgi ar nav bijis, tomēr fakts, ka vasarā atcelti teju visi pasākumi arī atstāja savu iespaidu uz Olgu. Emocionāli kļuvis arvien grūtāk un grūtāk. Arī vīrs esot staigājis ar “pelēku seju”!

Lasi arī: Skolnieks viens pats no 11 gadu vecuma rūpējās par aklu māti. Kāds izveidojās šīs ģimenes liktenis pēc 9 gadiem

Bijis brīdis, kad Olga to vien darījusi kā gulējusi gultā. Plakstiņi bijuši smagi, kauli – kā ar svinu pielieti. Esot atteikusies no kafijas, ko piedāvājusi meita utt.

No krīzes Olgu izrāvis piedāvājums uzstāties pirmajā pasākumā. Lai arī tas bija tikai 23 cilvēkiem, ar to pieticis, lai atkal iegūtu kādu enerģiju.

Olga ir skatuves cilvēks, tāpēc nav brīnums, ka viņa emocionāli tik grūti pārdzīvo šo situāciju. Cerams ar šo sērgu Latvija un visa pasaule jau drīz tiks galā!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment