Jaunā gada apņemšanās padomi nopietniem alus dzērājiem

Untitled

Atvadoties no 2015. gada un sagaidot 2016. gadu, visi runā par kādu apņemšanos, un vairums no tām saistītas ar atteikšanos no kaut kā, ko mīlam.

Taču mēs, piemēram, mīlam alu un netaisāmies no tā atteikties. Mēs gādāsim par to, lai alus būtu vēl vairāk, un arī tev tas ir pa spēkam! Toties mēs apņemamies paplašināt savu redzesloku, apskatīt pasauli un izmēģināt kaut ko jaunu. Piedāvājam Jaunā gada apņemšanās sarakstu nopietniem alus cienītājiem. Katra no tām – vienam 2016. gada mēnesim. Priekā!

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esmu izveidojis īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment