Jaunais Opel Combo Life: fakti runā paši par sevi

Jaunais Combo Life ar no piecām līdz septiņām sēdvietām, neskaitāmiem pārdomātiem bagāžas glabāšanas risinājumiem un viedām drošības funkcijām ir radīts, lai atbilstu visām jūsu prasībām.

Septiņas sēdvietas. Vēl vairāk iespēju.

Combo Life ar 5-7 sēdvietām ir pielāgojamības paraugs. Vai vajadzīgs ietilpīgāks bagāžas nodalījums? Divus bīdāmos sēdekļus trešajā rindā iespējams ērti nomontēt.

Izmantojiet telpu efektīvāk.

Pateicoties tam, ka bagāžas nodalījuma ietilpību no 597 l var palielināt līdz 2126 l, Combo Life ir ļoti praktiska automašīna – vienīgā problēma ir pietiekami lielas kravas atrašana. Vai nepieciešams vēl vairāk vietas? Izvēlieties Combo Life XL ar garo riteņu garenbāzi, kas nodrošina 2693 l bagāžas nodalījuma ietilpību.

Vieta visai ģimenei.
Izvēlieties praktisko 40/60 dalīto aizmugurējo sēdekli vai 3 individuālus aizmugurējos sēdekļus, kas atsevišķi aprīkoti ar standarta Isofix bērnu sēdeklīšu stiprinājumiem, lai pašiem mazākajiem garantētu drošu un ērtu braucienu. Vai nepieciešams pārvadāt garas kravas, piemēram, mēbeles? Vienkārši nolokiet aizmugurējos sēdekļus, izmantojot FlexFold sistēmu, un nolokiet arī priekšējā pasažiera sēdekli, lai pārvadātu līdz 2,7 m garus objektus (garās riteņu garenbāzes versijā iespējams pārvadāt līdz 3,05 m garas kravas). Lai kādas arī būtu jūsu vajadzības, pielāgojamie salona sēdekļi atvieglos dzīvi.

Domājiet par salonā esošo.

Pateicoties līdz pat 28 nodalījumiem, kas kopā veido 186 l ietilpību, Combo Life izceļas ar nepārspējami plašiem bagāžas pārvadāšanas risinājumiem.

Nepārspējama piekļuves pielāgojamība.

Bīdāmās durvis atvieglo iekāpšanu un izkāpšanu. Pielāgojiet automašīnas aizmuguri ar asimetriski dalāmām durvīm vai bagāžas nodalījuma durvīm ar atveramu logu, lai nodrošinātu ērtu un ātru piekļuvi bagāžas nodalījumam.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment