Jaunais tētis nofilmē, kā viņš lieto nāvējošas narkotikas – ar vājiem nerviem neskatīties!

 

Es aizgāju no darba, jo narkotikas mani bija pārņēmušas, es īsti nesapratu, kas vispār tajā brīdī dzīvē notika – zināju, ka viss ir pilnīgā grīstē, un es visā vainoju “Ledu”. Es nevaru samaksāt rēķinus, kas man ir ļoti zems punkts, tādēļ man ir jāliek lietā smadzenes – sliktāk varētu būt tikai cietumā.”

Džeimss saka, ka šī narkotika ir pārņēmusi konkrētu Austrālijas reģionu – tā esot vieglāk pieejama nekā marihuāna un alkohols.

Kad Džeimss esot sācis lietot šīs narkotikas, visi esot uz viņu skatījušies kā uz sliktu cilvēku, tomēr pēc kāda laika to esot sākuši darīt visi.

Kā iemeslu šo narkotiku izplatībai viņš min to, ka tā ir ļoti lēta – arvien vairāk cilvēku ir sākuši to ražot. Divu gadu laikā cena ir samazinājusies uz pusi, bet, “kad esi aktīvs lietotājs, tad dienas laikā tik un tā nākas iztērēt aptuveni 380 eiro.”

Lasi vēl: Ārprāts! Vīrietis narkotiku iespaidā cīnās pret 15 policistiem, tajā pašā laikā publiski pašapmierinoties

“Ledu” lietojot arī jaunieši, uz ko ir ļoti grūti noskatīties. Jaunais tēvs saka, ka viņš nespēj noskatīties, kā šīs narkotikas pārņem visu reģionu, lai arī pats tās lieto. Džeimss turpinās censties atradināties no narkotikām, lai viņa bērns nesāktu domāt, ka tas ir normāli tās lietot.

Lai parādītu, cik šausmīga ir šī problēma, Džeimss izdomāja nofilmēt video, lai cilvēki redzētu, kā izskatās tas, ka cilvēks lieto šīs narkotikas.

Cilvēkiem ar vājiem nerviem nav ieteicams skatīties video materiālu!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment