Jaunietis Krievijā nofilmē to, kā viņš baznīcā ķer pokemonus. Tu neticēsi, kādu sodu viņš saņēma! (+VIDEO)

Krievu YouTube zvaigznei piespriests nosacīts trīsarpus gadus ilgs cietumsods par ticīgo jūtu aizskaršanu un naida kurināšanu svētvietā, ķerot pokemonus pagājušā gada augusta sākumā, kad visā pasaulē reģistrēts vislielākais skaits mobilās aplikācijas “Pokemon GO” lietotāju.

Viņš video materiālā pauž savu viedokli: “Man nav skaidrs, kā es varu aizvainot citus cilvēkus ar to, ka baznīcā izmantoju viedtālruni. Es nolēmu baznīcā noķert retus pokemonus, kādēļ lai es to nedarītu? Manuprāt, tas ir droši un to neaizliedz darīt likums. Aiziet!”

https://www.youtube.com/watch?v=PfMn1yahGYk

Jekaterinburgas mērs komentējis šo gadījumu: “Nevar arestēt cilvēku par viņa idiotismu.”

Zināms, ka Krievijā viedierīču aplikācija “Pokemon GO” nav oficiāli ieviesta un valdība ir agresīvi pret šo aplikāciju noskaņota, uzskatot, ka tajā citu valstu izlūkdienesti implementējuši informācijas pārraides tehnoloģiju sava labuma gūšanai.

Kopš Sokolovska aizturēšanas aktīvisti aicinājuši jauniešus protestēt ķerot pokemonus citās Krievijas baznīcās. Joprojām nav skaidrs vai šis aicinājums varētu vainagoties panākumiem un tādējādi iniciēt Sokolovska atbrīvošanu.

Lasi vēl:VIDEO: Spēlē ar prātu! Vīrietis ietriecas policijas automašīnā spēlējot Pokemon Go!

Avots: theguardian.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment