Jauns atklājums: apēd tikai 5 saldēta banāna šķēlītes dienā un efekts būs neticams!

Īpaši noderīgi saldēti banāni būs cilvēkiem, kuri vēlas atteikties no saldumiem – vienalga, vai tas ir svara zaudēšanas vai citu veselības apsvērumu dēļ.

Saldējot banānus, norisinās ķīmiski procesi, kuru rezultātā saldēti banāni garšo saldāk nekā istabas temperatūrā glabāti banāni. Tādēļ ikvienam, kam garšo saldumi, ir vēlams saldētavā glabāt saldēta banāna šķēlītes. Šāds našķis lieliski aizstās konfektes un citus kārumus un tajā pašā laikā ir daudz veselīgāks un figūrai draudzīgāks.

Turklāt pētījumā atklājās vēl kāds interesants fakts – saldētu banānu lietošana uzturā būtiski samazina kāri pēc saldumiem kopumā. Cilvēki, kuri dienā apēda 5 – 10 saldēta banāna šķēlītes, norādīja, ka viņu kāre pēc cukura samazinājusies par aptuveni 70%. Viņi vairs nejuta vēlmi pievienot tik daudz (vai pat vispār) cukura savai rīta kafijai vai tējai, juta ievērojami mazāku tieksmi pēc tādiem lielu cukura daudzumu saturošiem produktiem kā kūciņas, piena šokolāde u.c.

Tādējādi saldēti banāni ir tikai lielisks našķis, ar ko aizstāt saldumus, kad tev tos kārojas, bet arī labs veids, kā iznīcināt kāri pēc cukura pilnībā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment