Jauns interneta trends, kas uzdzīs tev šermuļus! Nervus kutinošā ‘ekstrēmā telefonu turēšana’

Šis jaunais, internetā plašu popularitāti guvušais izaicinājums, paredz to, ka cilvēki tur savus dārgos telefonus virs dažādām bīstamām vietām, tādām kā tualetes, kanalizācija, balkoni un pat augstas klintis. Ir tikai viens noteikums – viņiem jātur telefoni, izmantojot tikai īkšķa galu un rādītājpirkstu!

Šo dīvaino un diezgan bezjēdzīgo trendu aizsāka amerikāņu indie popa grupa Twenty One Pilots, kura vietnē YouTube ievietoja video ar bīstamu telefonu turēšanas triku. Video strauji ieguva popularitāti dažādos sociālajos medijos, sasniedzot vairāk nekā 300 000 skatījumu. Drīz vien haštags #extremephonepinching kļuva par modes lietu un cilvēki sāka publicēt attēlus un video ar saviem ekstrēmās telefonu turēšanas mēģinājumiem.

extreme-phone-pinching

Dažos attēlos cilvēki tur savus telefonus virs kanalizācijas caurulēm, kamēr citi tos satvēruši pāri balkonu margām vairāku stāvu augstumā. Daži telefonu īpašnieki savas dārgās preces turējuši arī pāri klintīm, upēm, slaveniem tiltiem, pat Niagaras ūdenskritumam un gaisa balonu groziem.

extreme-phone-pinching2

Šis trends šķiet diezgan nevanīgs, jo izskatās, ka rādītājpirksts un īkšķis diezgan labi veic savu darbu, neļaujot telefona izslīdēt. Tomēr ir bijuši arī daudzi negadījumi, kad ekstrēmisti publicē attēlus vai video ar salauztiem un krītošiem telefoniem.

Ko par šo trendu domājat jūs?

extreme-phone-pinching4

extreme-phone-pinching5

extreme-phone-pinching6

extreme-phone-pinching3

Avots: odditycentral.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ha</cite>

    Pilnīga ..uiņa

  • <cite class="fn">Ostaps</cite>

    Jā, bija arī tāda absurda anekdote: kolēģis darbā enerģiski sēžas beņķī, džinsu kabatā jaunais aifouns. Sēžoties kaut kas nokrakšķ, kolēģis sauc “lūdzu, lai tā ir mugura!”

Leave a Comment