“Jebkurš tā var!” – pāris atklāj kā var ceļot apkārt pasaulei tikpat kā bez naudas

Šis “instagram pāris” ir ieguvuši plašu atpazīstamību sava laiskā un bezrūpīgā, bet tai pat laikā aizraujošā dzīvesveida dēļ. Viņi apgalvo, ka ikviens tā var un pastāsta kā!

Šis pāris sociālajā tīklā Instagram pievieno elpu aizraujošus ceļojumu attēlus un, kas ir apskaužami, viņiem par to maksā! Austrāļu jaunietis, 26 gadus vecais Džeiks Snovs un viņa draudzene Marija Fe atklāj kā viņiem izdodas uzturēt šādu dzīvesveidu!

Kad nonāk līdz jautājumam kā mēs finansiāli atļaujamiem tik daudz ceļot, ir viegli padomāt, ka mēs nākam no naudīgām ģimenēm vai arī, ka visus mūsu ceļojumu izdevumus apmaksā apmaiņā pret reklāmu,” stāsta Džeiks, “bet patiesībā ikviens var darīt to, ko darām mēs, lai arī to ir grūtāk apzināties. Varbūt fotografēšana, video filmēšana un blogu rakstīšana īsti nav tava lieta, bet kas attiecas uz ceļošanu, ikvienam, kam ir gana drosmes riskēt un apņemšanās redzēt ko jaunu, var ceļot tikpat daudz kā mēs.”, viņš papildina, “parasti laiks un nauda ir tie iemesli, kas attur cilvēkus no līdzīgas dzīves dzīvošanas, bet, ja tu vēlies prioritizēt ceļošanu, tad ir daži vienkārši veidi kā to izdarīt!” saka Džeiks. Par tiem lasi nākamajā lapā!

Lasi vēl: 10 ceļojumi, kuros reizi dzīvē būtu jādodas ikvienam! Sāc jau šogad!

Pāršķir lapu, lai lasītu tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment