Piedāvāju jums recepti garda, maiga un viegli pagatavojama šokolādes saldējuma parfē ar iebiezināto pienu.
Parfē sākotnēji ir franču ēdiens. Šis ir auksts deserts, kas pagatavots no krējuma, kas saputots ar cukuru un vaniļu.
RECEPTEI PAREDZĒTOS PRODUKTU ATRAST ŠĪ RAKSTA BEIGĀS.
1. Pagatavošana:
Iebiezināto pienu ielej miksera traukā, pievieno kakao pulveri un kārtīgi samaisa. Mēs ņemam labas kvalitātes kakao, jo no tā ir atkarīga deserta garša un aromāts.
2. Nedaudz sakuļam.
3. Tagad pievienojiet 300 mililitrus aukstā krējuma. Sakuļ ar mikseri lielā ātrumā līdz viendabīgai masai.
4. Esi uzmanīgs – saldo krējumu nevar pārputot. Pretējā gadījumā viņi atdalīsies. Masai jābūt gaisīgai.
Lasi vēl: Draugs pavārs, kurš strādā kafejnīcā, parādīja neparastu olu vārīšanas veidu
5. Ievietojiet gatavo maisījumu konditorejas maisiņā ar robainu galu un piepildiet mūsu glāzes.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Vēloties palīdzēt “vienkāršam strādniekam” bez sievas, Elīna (50 gadi) nepamanīja vienīgo viņa slēpto motīvu
- “Manai mammai bija tāds pats,” — teica Rīgas oficiante, paskatoties uz miljonāra gredzenu: stāstu, ko viņš atbildēja
- 81 gadīgā zvejniece no Skultes gadiem ilgi baroja savus kaimiņus ar zivīm, bet, kad viņai vajadzēja palīdzību, viss mainījās
- Logi vienmēr paliks sausi un bez pelējuma, ja ik rītu veiksi tikai vienu vienkāršu darbību
- “Es varētu būt Siksnulis!”: latviešu talantīgais dziedātājs “ieknābj” dažiem populāriem latviešu mūziķiem (+ VIDEO)
- Gardākās un gaisīgākās ķirbju pankūciņas, ko esmu ēdusi – rudenī tās gatavoju katru nedēļu, un visa ģimene lūdz vēl











