6. Var izmantot bļodas. Pārklāj ar pārtikas plēvi.
7. Liek saldētavā uz 1 stundu, lai deserts sastingst.
8. Gatavo krēmveida šokolādes saldējumu izņem no saldētavas.
Ja vēlaties, apkaisa ar šokolādes skaidiņām vai sasmalcinātiem riekstiem un pasniedz.
Sastāvdaļas:
300 ml Saldā krējuma ar tauku saturu vismaz 30-35%
25 g kakao pulvera
150 g iebiezinātā piena
Lasi vēl: Kāpēc šķērēm ir vajadzīgi zobiņi starp rokturiem: trīs funkcijas, par dažiem arī es nenojautu
Garšīgs deserts ir gatavs! Veiksmi visiem un lielisku garastāvokli! Kā vienmēr, es novēlu jums labu apetīti, gatavojiet ar prieku!
Tevi noteikti interesēs
- Kefīra-riekstu pīrāgs kaukāziešu gaumē: pagatavoju bez piepūles, bet garša pārspēja pat tortesby Rinalds Bergmanis
- “Es esmu ārkārtīgi pateicīga…”: dziedātāja Samanta Tīna sociālajos tīklos dalās ar emocionālu videoby Laura Andersone
- Tas sāksies jūlija pēdējās dienās: ”Laikapstākļi satrakosies un īpaši to jutīsim 26.jūlija vakarā”by Sandra Vīgante