6. Var izmantot bļodas. Pārklāj ar pārtikas plēvi.
7. Liek saldētavā uz 1 stundu, lai deserts sastingst.
8. Gatavo krēmveida šokolādes saldējumu izņem no saldētavas.
Ja vēlaties, apkaisa ar šokolādes skaidiņām vai sasmalcinātiem riekstiem un pasniedz.
VIDEO:
Sastāvdaļas:
300 ml Saldā krējuma ar tauku saturu vismaz 30-35%
25 g kakao pulvera
150 g iebiezinātā piena
Lasi vēl: Kāpēc šķērēm ir vajadzīgi zobiņi starp rokturiem: trīs funkcijas, par dažiem arī es nenojautu
Garšīgs deserts ir gatavs! Veiksmi visiem un lielisku garastāvokli! Kā vienmēr, es novēlu jums labu apetīti, gatavojiet ar prieku!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- “Atlaide, kas patiesībā nav atlaide” – ko man atklāja draugs, kurš strādā Valmieras veikalā
- 7 skaidras pazīmes, ka “aizgājušā” mīļā cilvēka dvēsele vēl aizvien atrodas tev blakus
- Kāpēc kaķis metas pie kājām un kož – un kā nekādā gadījumā nevajadzētu reaģēt
- Kā pagatavot lielisku šokolādes krēmu no biezpiena — vēl neesmu dzirdējusi nevienu sliktu atsauksmi
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem
- Veļu laikā, kad beidzas 10. novembrī, nedrīkst darīt šādas lietas, citādi sāksies neveiksmes










