6. Var izmantot bļodas. Pārklāj ar pārtikas plēvi.
7. Liek saldētavā uz 1 stundu, lai deserts sastingst.
8. Gatavo krēmveida šokolādes saldējumu izņem no saldētavas.
Ja vēlaties, apkaisa ar šokolādes skaidiņām vai sasmalcinātiem riekstiem un pasniedz.
VIDEO:
Sastāvdaļas:
300 ml Saldā krējuma ar tauku saturu vismaz 30-35%
25 g kakao pulvera
150 g iebiezinātā piena
Lasi vēl: Kāpēc šķērēm ir vajadzīgi zobiņi starp rokturiem: trīs funkcijas, par dažiem arī es nenojautu
Garšīgs deserts ir gatavs! Veiksmi visiem un lielisku garastāvokli! Kā vienmēr, es novēlu jums labu apetīti, gatavojiet ar prieku!
Tevi noteikti interesēs
- 3 Ķīniešu zodiaka zīmes visu nedēļu, sākot ar 17. novembri, piesaista veiksmi un dziļu mīlestību
- Gardākās un gaisīgākās ķirbju pankūciņas, ko esmu ēdusi – rudenī tās gatavoju katru nedēļu, un visa ģimene lūdz vēl
- Māris bieži Jauno gadu svinēja ar brāli, bet tad atklājās skarbā patiesība – kāpēc viņi patiesībā tiek aicināti
- Vēloties palīdzēt “vienkāršam strādniekam” bez sievas, Elīna (50 gadi) nepamanīja vienīgo viņa slēpto motīvu
- Katru nedēļu gatavoju ķirbi šādā veidā, un bērni vienmēr prasa: “Mamm, vai tiešām tas ir ķirbis?”
- Kāpēc rozā lasis pēc atkausēšanas zaudē struktūru: stāsta pieredzējis zvejnieks no Alūksnes










