6. Var izmantot bļodas. Pārklāj ar pārtikas plēvi.
7. Liek saldētavā uz 1 stundu, lai deserts sastingst.
8. Gatavo krēmveida šokolādes saldējumu izņem no saldētavas.
Ja vēlaties, apkaisa ar šokolādes skaidiņām vai sasmalcinātiem riekstiem un pasniedz.
Sastāvdaļas:
Tevi arī varētu interesēt
300 ml Saldā krējuma ar tauku saturu vismaz 30-35%
25 g kakao pulvera
150 g iebiezinātā piena
Lasi vēl: Kāpēc šķērēm ir vajadzīgi zobiņi starp rokturiem: trīs funkcijas, par dažiem arī es nenojautu
Garšīgs deserts ir gatavs! Veiksmi visiem un lielisku garastāvokli! Kā vienmēr, es novēlu jums labu apetīti, gatavojiet ar prieku!
Tevi noteikti interesēs
- Ziemai teiksim atā – Latvijas sinoptiķi sniedz pirmo februāra prognoziby Sandra Ločmele
- Kā pagatavot ļoti sulīgas un aromātiskas kotletes: drauga mamma iedeva foršu receptiby Laura Blūma
- FOTO. Visu janvāri Latvijas debesīs var vērot fantastisku skatu, kas sastopams tikai reizi daudzos gadosby Laura Blūma