Jo vienkāršāk, jo garšīgāk: mans mīļākais deserts ir šokolādes parfē.

6. Var izmantot bļodas. Pārklāj ar pārtikas plēvi.

7. Liek saldētavā uz 1 stundu, lai deserts sastingst.

8. Gatavo krēmveida šokolādes saldējumu izņem no saldētavas.

Ja vēlaties, apkaisa ar šokolādes skaidiņām vai sasmalcinātiem riekstiem un pasniedz.

Sastāvdaļas:

300 ml Saldā krējuma ar tauku saturu vismaz 30-35%
25 g kakao pulvera
150 g iebiezinātā piena

Lasi vēl: Kāpēc šķērēm ir vajadzīgi zobiņi starp rokturiem: trīs funkcijas, par dažiem arī es nenojautu

Garšīgs deserts ir gatavs! Veiksmi visiem un lielisku garastāvokli! Kā vienmēr, es novēlu jums labu apetīti, gatavojiet ar prieku!

Leave a Comment