“Jums jābūt gataviem uz visu”: Vasilisa Volodina padoms aptumsuma koridora laikā no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim

Šī diena ir 2022. gada 25. oktobris, apgalvo zvaigžņu eksperte un uzreiz brīdina:

Tajā pašā laikā esiet gatavi straujajai notikumu un apstākļu plūsmai. Uzvarēs un kļūs laimīgs tas, kurš spēj būt elastīgs, orientēties un pielāgoties laikā.

LASI VĒL: Bīstamākais aptumsuma koridors: Pāvels Globa prognozē, kas sagaida Krieviju un pasauli no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim

Beidzot lielisks laiks, lai atvadītos no kaitīgiem ieradumiem un cilvēkiem, kas tevi velk uz leju un neļauj attīstīties, ir 2022. gada 8. novembris, rezumēja Vasilisa Volodina. Un šis ir ļoti nelabvēlīgs periods randiņiem un kāzām.

Eksperte brīdina: aptumsumu koridors ir tālu no labākā laika, lai kādu kritizētu un skarbi runātu pret kādu. Ietaupiet savus nervus un laiku, jo jūs joprojām nesasniegsiet vēlamo rezultātu.

 

Kurus īpaši ietekmēs aptumsuma koridors no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim:

Jums nevajadzētu baidīties no aptumsuma koridora un noslēgties mājā un izvairīties no visa, saka Vasilisa Volodina. Tikai jābūt uzmanīgākam, nesper pēkšņus un riskantus soļus. Turklāt ar pareizu uzvedību jūs pat varat gūt labumu no jebkura, pat visnegatīvākā zvaigžņu notikuma, tostarp aptumsuma koridora.

Aptumsumu koridors no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim īpaši skars tos, kuru aptumsumi pieskaras intensīviem gaismekļiem vai Marsam. Jo īpaši tie ir Vērsis un Skorpions.

LASI VĒL: Bīstamākais aptumsuma koridors: Pāvels Globa prognozē, kas sagaida Krieviju un pasauli no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim

Turklāt cilvēkiem, kas dzimuši šajos datumos:

no 22. līdz 24. janvārim;
no 4. līdz 7. februārim;
no 21. līdz 24. aprīlim;
no 5. līdz 9. maijam;
no 24. līdz 27. jūlijam;
no 7. līdz 11. augustam;
no 24. līdz 28. oktobrim;
No 7. līdz 11. novembrim.

Jebkurā gadījumā vispārējs speciālista padoms visiem cilvēkiem bez izņēmuma šim periodam: noskaņojieties uz pozitīvo un dariet visu, kas ir jūsu spēkos, lai kļūtu laimīgs.

 

Arī interesanti: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment