“Jums jābūt gataviem uz visu”: Vasilisa Volodina padoms aptumsuma koridora laikā no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim

No 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim gaidāms sarežģīts aptumsumu koridors, ko daži eksperti dēvē par bīstamu un dramatisku.

Tostarp slavenā krievu zvaigžņu speciāliste, populārā šova “Apprecēsimies” bijusī līdzvadītāja Vasilisa Volodina. Ko zvaigžņu eksperts iesaka, lai izvairītos no gaidāmā grūtā perioda negatīvās ietekmes, noskaidrojuši Džentlmenis.lv žurnālisti.

 

Laiks, kas prasa īpašu aprūpi un uzmanību

Gaidāmais aptumsuma koridors sāksies 25.oktobrī ar daļēju Saules aptumsumu un beigsies 8.novembrī ar Mēness aptumsumu.

Šajā laikā ir jābūt pilnībā bruņotam, iesaka Vasilisa Volodina. Parādiet maksimālu uzmanību un piesardzību, izslēdziet jebkādus, pat vismazākos riskus.

Šis ir visnepiemērotākais laiks varonībai un drosmīgiem darbiem. Turklāt ir aizliegts pat sākt kārtot lietas, pretējā gadījumā nevar izvairīties no grandioza konflikta un pat pilnīga sabrukuma.

Tajā pašā laikā aptumsuma koridora ietvaros būs viena ĪPAŠI SVARĪGA diena, kad jārīkojas aktīvi un drosmīgi, un tas nesīs izcilus rezultātus un kardinālas pozitīvas pārmaiņas dzīvē.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment