Ledusskapis ir neaizstājama 21. gadsimta virtuves ierīce. Bet, ja ledusskapī rodas nepatīkama smaka, jums gribas visu izmest no ledusskapja.
Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kā viegli un ātri noņemt smaku no ledusskapja, nekaitējot veselībai un neizmetot labus produktus.
Ir svarīgi atcerēties: jebkurš ledusskapis jātīra vismaz divas reizes gadā.
Pēc tam tas ir jāizvēdina un jāizžāvē. Pēc tam ielieciet kādu no adsorbentiem (pēc jūsu izvēles).
Tie var būt šādi:
Novecojušas rupjmaizes garoziņa (ja smaka ir noturīga, sagrieziet šķēlēs pusi maizes klaipa un izklājiet to pa visu ledusskapi).
Svaigu kartupeļu šķēles (ieteicams katru dienu sagriezt svaigas, piemēram, pārgriezt kartupeli uz pusēm un ievietot ledusskapī).
Ābolu pusītes (jārīkojas tāpat kā ar kartupeļiem).
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- No 1. oktobra šajā valstī vadītāji par šādu lukturu lietošanu sāks zaudēt vadītāja tiesības: tos lieto katrs otraisby Sandra Vīgante
- “Ak, es nepaņēmu savu karti, samaksā manā vietā,” Ronalds (30) teica tēvam, kad bija piepildījis ratiņus ar pārtikas precēm dzimšanas dienas svinībāmby Rinalds Zembergs
- Mana māsa, astroloģe atklāja, ka gudriem cilvēkiem dzimšanas datuma gadā vienmēr ir šis ciparsby Sandra Vīgante