Ledusskapis ir neaizstājama 21. gadsimta virtuves ierīce. Bet, ja ledusskapī rodas nepatīkama smaka, jums gribas visu izmest no ledusskapja.
Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kā viegli un ātri noņemt smaku no ledusskapja, nekaitējot veselībai un neizmetot labus produktus.
Ir svarīgi atcerēties: jebkurš ledusskapis jātīra vismaz divas reizes gadā.
Pēc tam tas ir jāizvēdina un jāizžāvē. Pēc tam ielieciet kādu no adsorbentiem (pēc jūsu izvēles).
Tie var būt šādi:
Novecojušas rupjmaizes garoziņa (ja smaka ir noturīga, sagrieziet šķēlēs pusi maizes klaipa un izklājiet to pa visu ledusskapi).
Svaigu kartupeļu šķēles (ieteicams katru dienu sagriezt svaigas, piemēram, pārgriezt kartupeli uz pusēm un ievietot ledusskapī).
Ābolu pusītes (jārīkojas tāpat kā ar kartupeļiem).
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Astronumerologs Kristaps Baņķis, izvērtējot vētru Latvijā un tās izraisītos plūdus Jelgavā, atklājis satraucošas prognozes par nākotniby Sandra Ločmele
- Kā saprast, ka orhideja ir jāpārstāda – dārznieku soli pa solim instrukcijasby Anete Vītola
- Es vairs neaudzēju šo augu savā piemājas dārzā, jo tas piesaista ērces un rada pelējumuby Rinalds Bergmanis