Ledusskapis ir neaizstājama 21. gadsimta virtuves ierīce. Bet, ja ledusskapī rodas nepatīkama smaka, jums gribas visu izmest no ledusskapja.
Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kā viegli un ātri noņemt smaku no ledusskapja, nekaitējot veselībai un neizmetot labus produktus.
Ir svarīgi atcerēties: jebkurš ledusskapis jātīra vismaz divas reizes gadā.
Pēc tam tas ir jāizvēdina un jāizžāvē. Pēc tam ielieciet kādu no adsorbentiem (pēc jūsu izvēles).
Tie var būt šādi:
Novecojušas rupjmaizes garoziņa (ja smaka ir noturīga, sagrieziet šķēlēs pusi maizes klaipa un izklājiet to pa visu ledusskapi).
Svaigu kartupeļu šķēles (ieteicams katru dienu sagriezt svaigas, piemēram, pārgriezt kartupeli uz pusēm un ievietot ledusskapī).
Ābolu pusītes (jārīkojas tāpat kā ar kartupeļiem).
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Baiba Sipeniece-Gavare atklāti par populāro šovu “Saimnieks meklē sievu” pēc astoņiem nostrādātiem gadiem
- Meteorologs Toms Bricis: brīvdienās iestāsies kārtīga ziema, bet no 15. decembra viss strauji mainīsies
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- 13. decembris – datums, kas brīdina par iespējamām nelaimēm: ko šajā dienā nedarīt, lai tās nepiesauktu










