Kā atgūt savu bijušo meiteni, ja viņa satiekas vai ir kopā ar kādu citu? 9 soļi

Kā atgūt savu bijušo meiteni

Kā atgūt savu bijušo meiteni: Dzīvē gadās visādi – tu satiecies ar meiteni, sākumā viss ir labi, bet tad kādu iemeslu dēļ jūs izšķiraties un tu saproti, ka tā bija kļūda un vēlies viņu atgūt, taču ko darīt, ja viņas dzīvē jau ir ienācis kāds cits?

Šie 9 soļi noderēs gan tajā gadījumā, ja tu biji tas, kas meiteni pameti, gan tajā gadījumā, ja meitene pameta tevi, taču šos soļus noteikti nevajadzētu pielietot tiem, kuri nav pārliecināti vai tiešām vēlas atgūt savu bijušo! Tev ir jāsaprot kas ir tas iemesls, kāpēc vēlies atjaunot izjukušās attiecības – varbūt tu vienkārši jūties vientuļš? Varbūt tu biji pieradis pie attiecībām ar šo meiteni (citiem vārdiem sakot, tā ir tava komforta zona)? Varbūt tevi ir pārņēmušas bailes palikt vienam? Vai arī varbūt tavu prātu ir pārņēmusi salauztā sirds? Ja tā, tad tālāk labāk nemaz nelasi – pārdzīvo šo sirdssāpju posmu un mēģini iepazīties ar citām meitenēm.

Savukārt, ja tu esi pārliecināts, ka šī ir tā īstā meitene priekš tevis, kuru tu mīli un vēlies pavadīt vēl daudzus savus dzīves gadus kopā, veidot stabilas attiecības un arī ģimeni, un jūsu attiecības izjuka, piemēram, neīstā laika dēļ vai kādu citu ārēju, bet pārvaramu apstākļu dēļ, tad turpini lasīt, lai uzzinātu kā viņu atgūt par spīti tam, ka viņas dzīvē jau ir uzradies kāds cits!

Tas cik ātri pēc šķiršanās tu nolem mēģināt atjaunot attiecības paliek tavā ziņā, taču pēc šķiršanās ir labi pavadīt kādu laiku šķirti, lai arī sākumā tas var šķist mokoši. Parasti iesaka pārtraukt jebkāda veida komunikāciju un kontaktu ar bijušo uz 30-60 dienām, lai šķiršanās rūgtums abpusēji norimst un abi spētu paskatīties uz situāciju objektīvi un galu galā arī saprast vai izjukušās attiecības atjaunot ir patiesi laba doma vai arī tevi (vai otru vai jūs abus) vienkārši ir pārņēmusi iepriekšminētā salauztā sirds, bailes un/vai vientulība.

Bet nu, kā jau minējām iepriekš, tas cik ilgu laiku nolem  pavadīt šķirti paliek tavā ziņā – atjaunot attiecības ir iespējams arī pēc ceturkšņa, pusgada, gada vai pat vairākiem gadiem, taču jārēķinās ar to, ka jo ilgāks laiks pagājis, jo grūtāk būs atjaunot attiecības – kaut vai tā iemesla dēļ, ka viņai visdrīzāk būs attiecības ar kādu citu, iespējams pat laulība un/vai bērni (tas atkarīgs no tā cik ilgs laiks ir pagājis kopš jūsu šķiršanās).

Šie 9 soļi ir tiešs ceļš, lai atgūtu savu bijušo meiteni jeb atņemtu savu meiteni no viņas pašreizējā kavaliera. Ja esi pārliecināts, ka vēlies viņu atgūt pareizo iemeslu dēļ, tad lasi kā to izdarīt nākamajā lapā!

Lasi vēl: Secīgi uzskaitām labākās sievietes attiecībās pēc Zodiaka zīmes!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt šos 9 soļus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment