Kā atgūt savu bijušo meiteni, ja viņa satiekas vai ir kopā ar kādu citu? 9 soļi

Kā atgūt savu bijušo meiteni: Neuzskati viņas jauno vīrieti par labāku attiecībā pret tevi

Esi pašpārliecināts par sevi. Uztver sevi kā čempionu nevis konkurentu vai vēl ļaunāk – zaudētāju attiecībā pret viņas jauno kavalieri. Sievietei ir jāredz tava vērtība, kuru tev pirmkārt ir jājūt pašam pret sevi.

 

Saproti īsto iemeslu, kāpēc jūs izšķīrāties – nereti vīrieši uz šķiršanās iemesliem skatās virspusēji, jo sievietes bieži vien nepasaka šķiršanās iemeslu skaidri, jo negrib, lai vīrietis labotos pēc viņu pasūtījuma, bet, ja tu paraudzīsies uz jūsu attiecībām objektīvi un ieskatīsies dziļāk par virspusējiem iemesliem, tad noteikti pašu lielāko klupšanas akmeni atradīsi.

Piemēram, ja sieviete ir tevi pametusi, jo tu neizrādīji pietiekami daudz vīrišķības attiecībā uz viņu, lai viņa varētu izpausties savā sievišķajā būtībā, kā rezultātā viņa sāka justies drīzāk kā tavs čoms un tādēļ attiecības kļuva tādas neitrālas un bez dzirksteles, tad tev būs jāparāda, ka tagad vari sniegt viņai to, ko viņa vēlas – justies kā sievišķīga sieviete blakus savam vīrišķīgajam vīrietim. Pilnīgi iespējams, ka pašlaik šādi viņai liek justies jaunais kavalieris un tas viņus saista, bet tev būs jāparāda, ka to viņai vari sniegt arī tu.

 

Kā atgūt savu bijušo meiteni: Neļauj viņai redzēt, ka esi nomākts vai “pazudis” bez viņas

Tev, uzzinot, ka viņa ir jaunās attiecībās, nav jāsteidzas izteikt cik priecīgs tu esi, ka viņa ir atradusi kādu citu un novēlēt izdošanos. Tev ir jārada iespaids, ka tava dzīve turpinās un, ka tu neiebilsti, ka arī viņas dzīve turpinās.

Neuzspied un nekoncentrējies uz jūsu attiecību atjaunošanos – radi iespaidu, ka tu nemaz neuzskati viņas jauno kavalieri par faktoru tavā un pat viņas dzīvē, proti, tu zini, ka viņa ir tava sieviete un pašreizējais kavalieris ir tikai viņas īslaicīgais mirkļa vājums.

Gatavojies atgūt savstarpējo pievilkšanos un sniegt viņai labāko pieredzi šajā ziņā – patiesībā sieviete attiecībās vēlas: sajust savstarpējo seksuālo pievilkšanos, izjust cieņu un zināmu apbrīnu pret vīrieti, un izjust to pacilājošo iemīlēšanos sajūtu. Tev būs atkal jāsniedz viņai šīs 3 sajūtas. Šoreiz tas nenāks dabiski – tev pie tā būs jāstrādā. Un kā tu tikko viņā pamodināsi šīs sajūtas pret tevi, tad viņa tevi sāks salīdzināt ar savu pašreizējo kavalieri un ja tu sniegsi viņai labāku šo sajūtu buķeti kā viņš, tad tas dabiski izveidos plaisu viņas un tagadējā kavaliera attiecībās, kuras viņa sāks apšaubīt.

Pieej viņas atgūšanai no drauga leņķa, bet patiesībā neizturies kā viņas draugs – uzturi kontaktu ar viņu un plāno satikšanos ar viņu it kā draugu būšanas aizsegā. bet patiesībā izmanto katru saskarsmes iespēju savā labā, lai pielietotu visus šos padomus. Tev jāliek viņai vienmēr just vieglu seksuālu spriedzi starp jums, lai saskarsme nebūtu neitrāla. Un nekad nerunā par viņas attiecībām.

Lasi arī: Kā pievērst vīrieša uzmanību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Kā atgūt savu bijušo meiteni: Neizrādi cieņu pret viņas jaunajām attiecībām

Nesatraucies par pašreizējo kavalieri un viņu attiecībām, ja esi nolēmis viņu atgūt. Netērē savu laiku, gaidot, kad sieviete sapratīs, ka tu esi labāks par viņas pašreizējo kavalieri – tev ir jāsaglabā proaktivitāte, ja vēlies viņu atgūt, taču nekļūsti nepacietīgs vai uzmācīgs.

Patiesība ir tāda, ka ja viņa patiesi būtu laimīga jaunajās attiecībās, tad viņa nemaz nepielaistu tevi sev tik tuvu, lai tu varētu īstenot visu to, par ko mēs šeit runājam. Visdrīzāk viņai šķiet, ka ar jaunu kavalieri viņai ir labi, jo viņš palīdz sadziedēt tevis salauzto sirdi, tāpēc nejūties slikti, ka turpmāk iznīcināsi viņu attiecības.

Satiecies ar viņu un atgūsti jūsu savstarpējo jūtu ķīmiju – parādi viņai uzlabotu sevis versiju, izmantojot un demonstrējot visu, ko esam uzskaitījuši iepriekšējos punktos. Viņa kļūs apmulsusi savā izvēlē starp diviem vīriešiem un šeit tev ir jābūt pacietīgam, bet tai pat laikā gana uzstājīgam un pašpārliecinātam, kamēr visdrīzāk viņas pašreizējais kavalieris kļūs aizdomīgs, greizsirdīgs un nedrošs, kas vēl papildus bojās viņu attiecības.

Nenoniecini viņas pašreizējo kavalieri viņas acīs, lai salīdzinājumā parādītu sevi kā labāku kandidātu attiecībām – nerunā par viņu vispār, viņš sarunās ar tevi neeksistē. Tā vietā izsaki komplimentus viņai un liec viņai justies īpašai.

Esi pacietīgs, bet nesēdi rokas klēpī salicis – šis nav tas laiks, lai spēlētu tās attālināšanās spēlītes, par kurām raksta viss internets, solot panākt, ka sieviete sāks ilgoties pēc tevis un skries tev pakaļ. Tas reti, kad strādā, un strādās vēl sliktāk gadījumā, ja skaidri zini, ka par viņas mīlestību tai pat laikā cīnās cits vīrietis. Tev ir jārūpējas par to, lai starp jums no jauna izveidotos pievilcība un jūtu ķīmija, kurai jābūt noturīgai un spēcīgākai par to, kas viņai ir ar pašreizējo kavalieri. Atgūt savu sievieti jeb atņemt viņu citam var būt laikietilpīgs process, bet ieguvumam būtu jābūt gana motivējošam priekš tevis.

Lasi vēl: Secīgi uzskaitām labākās sievietes attiecībās pēc Zodiaka zīmes!

 

Avots: youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment