Kā ātri mājas apstākļos iztīrīt tualetes podu no rūsas un dzeltenā aplikuma

Tīrīšanas metodes

Ja tualete ir atstāta novārtā, uz sieniņām ir daudz netīrumu, to noņemšanai būs nepieciešams laiks un pūles. Neizmantojiet uzreiz agresīvus līdzekļus, lai nesabojātu ierīces. Vispirms ieteicams izmantot nekaitīgus līdzekļus nogulšņu un sarūsējušu strūklu noņemšanai, kas dod labu rezultātu.

Svarīgi! Jūs nevarat notīrīt rūsu tualetes podā ar metāla sietu vai abrazīviem pulveriem. Šie līdzekļi veido nelielas skrambas uz sanitārtehnikas izstrādājumiem. Nākotnē tie izraisīs vēl ātrāku netīrumu nogulsnēšanos.

Soda un galda etiķis

Šiem vienkāršajiem mājas līdzekļiem, ja tos lieto kopā, piemīt lielisks tīrīšanas spēks. Tie tiek galā ar rūsu un minerālsāļiem uz santehnikas. Tualetes poda attīrīšana no rūsas tiek veikta vairākos veidos.

Pirmais variants: Uzkarsē 200 ml 9 % koncentrēta etiķa līdz +45 grādu temperatūrai. Pievienojiet traukā 1 ēdamkaroti sodas pulvera un dažus pilienus joda. Izklājiet šo līdzekli uz tualetes poda. Tualetes malai šķidrumu uzklāj no pudeles ar plānu kakliņu. Atstāj iedarboties uz 8-12 stundām. Vielu noskalo ar ūdeni. Ja rezultāts nav apmierinājis cerības un ir palikuši piemaisījumi, apstrādi atkārto.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Otrs variants: Uz piesārņotās iekšējās virsmas uzberiet sodu. Pēc tam to uzmanīgi aplej ar etiķi. Kamēr notiek reakcija, ar birstīti izkliedē līdzekli uz traipiem. Pagaidiet 30 minūtes. Traipus nepieciešams notīrīt ar skrubi. Noskalo ar ūdeni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment