Kā beidzot sākt ģērbties labāk!

1. Saģērbšanās nav tas pats, kas laba ģērbšanās

Daudzi vīrieši uzskata, ka labi izskatīties nozīmē valkāt modernas drēbes, piemēram, uzvalku vai žaketi. Tomēr, ja valda šāds uzskats, atkal un atkal tiek pieļautas kļūdas (protams, ne gadījumā ja visi uzvalki ir Armani un maksā bargu naudu).

Ikdienā nav jāizvēlas tik ļoti gaumīgs apģērbs – varu derēt, ka džinsi un t-krekls izskatīsies daudz labāk. Māksla ir tajā, kā tu proti saskaņot ikdienišķas un parastas drēbes tā, lai tas izskatītos lieliski.

2. 1 apģērbs, kas der lieliski, ir 10 citu apģērbu vērts

Drēbes, kas der ideāli, ir grūti atrast – it īpaši krekli un žaketes. Un tieši šī iemesla dēļ tu tajās izskaties dīvaini.

Tādēļ tev skapī stāv 6 krekli, kuri it kā jau der un 2 žaketes, kuru pleci sniedzas pāri visām robežām – tici man, pa to naudu, ko esi iztērējis šiem daudzajiem apģērba gabaliem, kuri tev neder, labāk ir iegādāties dārgāku kreklu un žaketi, kuri der lieliski. Jā, diemžēl jo dārgāks krekls vai žakete, jo labāk tie derēs.

3. Sākumā izvairies no krāsu jaukšanas

Ja uzreiz gribēsi pieņemt modes izaicinājumus un liksi kopā daudz traku krāsu, tev nekas neizdosies. Sākumā izvēlies vienkrāsainākas drēbes – vislabāk vienos toņos – spilgtākus un tumšākus. Piemēram, drošāk būs, ja izvēlēsies zilu, haki, brūnu, melnu un baltu krāsu. Tas vienmēr izskatās labi!

4. Unikāls izskats ir pārvērtēts

Patiesībā tā nemaz nav, ka sievietes skatās tikai uz tiem vīriešiem, kuri pieņem modes izaicinājumus un izceļas ar ļoti ievērojamu, neparastu stilu. Bieži vien tas sievietes tieši atraida, jo tiek apšaubīta vīrieša orientācija.

Jā, vīrietim PĀRĀK DAUDZ nevajag domāt par apģērbu. Vienkāršāk, bet stilīgāk apģērbies vīrietis piesaistīs daudz vairāk uzmanības, nekā tāds, kurš izvēlējies apģērbu rozā, dzeltenos, spilgi zaļos un violetos toņos.

5. Aksesuāri

Jā, aksesuāri ir tie, kas tevi uzreiz izceļ – parasti džinsi, parasts t-krekls un, piemēram, stilīga cepure tavu izskatu padarīs maksimāli pievilcīgu. Arī tādas lietas kā rokas pulkstenis, josta un šalle ir nepieciešami aksesuāri vīrieša garderobē.

 

Avots:artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment