Kā dzīvot vientuļai sievietei pēc 50? Lūk, padomi, kas tavu dzīvi padarīs piepildītu arī šajā vecumā!

Šajā rakstā es gribu atbildēt uz daudzu sieviešu bieži uzdotu jautājumu: “Kā dzīvot, ja man nav vīra un esmu viena?” Es tev visu pastāstīšu pa punktiem, lai būtu vieglāk saprast, kā rīkoties!

1. Kad sievietei ir 40 gadu, viņa vēl nav zaudējusi cerības satikt vīrieti, ar kuru kopā varētu novecot.

Ja viņa ir vecāka, tad joprojām ir cerība un, visticamāk, tā arī saglabāsies. Es uzskatu, ka labāk ir lolot vismaz kādu cerību uz gaišāku nākotni, nekā vispār visam atmest ar roku.

Pazīstu sievietes, kurām arī pēc 50 gadiem izdevies satikt piemērotu vīrieti. Protams, tas, iespējams, nav variants visai dzīvei, bet tam ir tiesības pastāvēt. Vismaz, lai šobrīd nejustos kā apdalīta sieviete.

2. Ja sieviete ir viena 50 gados, tad viņa var nesaprast laimi, kādu viņai piespēlē dzīve.

Bērni ir izauguši, un tev vairs nav jārūpējas par citiem. Bet vīrietis šajā vecumā var būt ļoti apnicīgs. Nav vajadzības samierināties ar viņa trūkumiem, kas ar vecumu kļūst tikai izteiktāki.

3. Var un vajag dzīvot sev, nevis sēdēt un žēloties, ka tev nav vīra un ka esi nepilnvērtīga sieviete.

Mēs nez kāpēc joprojām uzskatām – ja sieviete nav atradusi vīrieti, ar viņu kaut kas nav kārtībā. Tās ir muļķības – sieviete, arī būdama viena, ir pilnvērtīga personība. Viņa nav nekāda otrā puse, bet vērtība pati par sevi.

LASI VĒL: Pauls ir dusmīgs par šo visatļautību: tā mums dārgi maksās

Tāpēc tu vari dzīvot pilnvērtīgi arī bez dzīvesdrauga. Kas tev jādara?

Baudi katru dienu;

Pamostoties no rīta, pasaki paldies Dievam par jaunu dienu vai vienkārši jūties laimīga;

Nodarbojies ar pašattīstību;

Gatavo iecienītākās maltītes;

Nopelnīto naudu tērē tikai sev, nedomājot, ka kāds nesapratīs, kāpēc iegādājies tik dārgu apakšveļu;

Ietaupi naudu ceļojumam;

Dzīvo savam priekam.

Pēc 50 gadu sasniegšanas vari pavisam mierīgi dzīvot arī bez vīrieša. Un nekoncentrējies uz to, ka, ja esi viena, tad dzīve nav veiksmīga. Dzīve nedrīkst būt atkarīga no tā, ka kāds allaž kāds būs tev blakus. Tā ir ļoti nepareiza attieksme. Tieši tā es arī domāju.

Ko tu domā par šo stāstu? Ja tev jau ir 40-50 gadu, pastāsti, kā tu baudi dzīvi! Priecāsimies, ja dalīsies ar savu pieredzi komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment