Ķīniešu horoskops nedēļai no 2022. gada 14. līdz 20. novembrim


Nedēļa no 2022. gada 14. līdz 20. novembrim solās būt visai neviennozīmīga. Sāksies ar aukstām enerģijām, un iesils tikai līdz nedēļas nogalei.

Par Tatjanas Bendžas prognozi lasītājus sīkāk informē mūsu žurnālisti.

Vispārējā prognoze

Šonedēļ visus sagaida diezgan aukstas enerģijas. Uguns debesu stabos nāks tikai brīvdienās, un visas darba dienas esam apmierināti ar Metālu, Ūdeni lielos daudzumos un nedaudz Koka. Ziema ir atnākusi pati un diezgan cieši uzsēdusies uz pleciem.

Aukstās enerģijas izpaudīsies kā optimisma mazināšanās, skaidrības trūkums, miegainība un apziņas apjukums, ķermeņa pāreja uz enerģijas taupīšanas un apceres režīmu.

Tajā pašā laikā šīs sezonas stihija Ūdens ir kustības, kustības, informācijas nodošanas, komunikācijas enerģija šī vārda plašākajā nozīmē. Šīs sarunas un sarunas nākamnedēļ kļūs par galvenajām.

Un novembra ūdens ir intuīcija. Šomēnes ir vērts biežāk jautāt iekšējai balsij un labāk tai uzticēties. Turklāt situācija enerģētikas frontēs šobrīd ir nestabila un papildu zināšanas par to, kā un kur doties, mums nekādi netraucēs.

 

Horoskops katrai nedēļas dienai

Pirmdiena, 14. novembris

Šī pirmdiena vairumam izrādīsies gana efektīva un labvēlīga. Jūs varat droši — uzreiz — sākt jaunu darba nedēļu un paveikt svarīgas lietas.

Lasi arī: Nauda pati ieskries rokās: kuras zvaigžņu zīmes kļūs bagātas 2023. gadā

Diena ir labvēlīga gandrīz visam, izņemot došanos tiesā un darbu ar veseri. Pirmdienai ieplāno visu, kas veidos tavu turpmāko labklājību.

 

Jūs varat sākt ārstēties, apmācīt, doties uz jaunu darbu un sākt remontu un celtniecību. Labvēlīgi ir uzsākt jaunu biznesu, reģistrēt uzņēmumu, slēgt līgumus un veikt investīciju darījumus.

Pirmdienas enerģijas ir īpaši labvēlīgas attiecību veidošanai ar cilvēkiem. Šai dienai ir vērts plānot tikšanās, randiņus, sarunas.

Nu, kāzas, ļoti nozīmīgs notikums, kas īpaši ieplānots baznīcā, arī šo pirmdien ir ļoti vēlamas, jo veicinās ģimenes labklājību.

Zināmu vilšanos no dienas saņems cilvēki ar Vērsi kartē. Viņiem šķitīs, ka viss notiek pret viņu gribu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējo nedēļu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment