Ķīniešu horoskops nedēļai no 2022. gada 14. līdz 20. novembrim

Otrdiena, 15. novembris

Ja pirmdiena ir veiksmes diena, tad otrdiena nesīs pilnīgi pretējas emocijas. Tāpat kā jebkura diena ar pērtiķi diagrammā, šī būs sadursmes diena vai, kā saka bazi, iznīcināšanas diena.

Protams, sadursmes spēks uz gada beigām nedaudz samazinās un gada saimnieks Tīģeris jau ir nedaudz noguris, taču nevajag teikt, ka sadursmes enerģiju izpausmes nepamanīsim plkst. visi. Diena solās būt nervoza un nestabila. Plāni var sabrukt, lietas var atlikt, darījumi var izjukt, vienošanās nevar tikt izpildītas.

Ceru, ka visi ir iemācījušies uzvesties sadursmju dienās. Ja jums ir ko zaudēt un jūs neatbalstāt iznīcināšanas spēku pašreizējā dzīves situācijā, tad jums vajadzētu “sasalst”, izlikties, ka esat “tikko izgājis pastaigāties”. Svarīgo atlikt uz vēlāku laiku, kārtot ikdienas lietas, rutīnu.

Īpaši nav jāuzsāk nekādas būvniecības un remontdarbi (attiecas gan uz nekustamo īpašumu, gan dzīvi). Esiet ārkārtīgi uzmanīgs un precīzs ar dokumentiem un naudu. Šajā dienā noteikti nav vērts doties uz jaunu darbu – pārceliet šo svarīgo lietu uz citu dienu.

Ļoti uzmanīgiem pret dienas nelabvēlīgajiem aspektiem jābūt cilvēkiem, kuru diagrammā ir tīģeris un pērtiķis. Noteikti vajadzētu izlikties par lupatu.

 

Trešdiena, 16. novembris

Trešdiena būs nedaudz vieglāka. Enerģijas nedaudz mīkstināsies un paplašināsies arī labvēlīgo enerģijas variantu skaits. Ir negatīvie aspekti, kur bez tiem, bet dienas kopaina būs visai pozitīva.

Dienas enerģijas ir vērstas uz jaunu durvju atvēršanu tavā dzīvē. Tas varētu būt jauns bizness, daudzsološs līgums, jaunas attiecības vai jauna karjera. Kas īsti būs aiz šīm durvīm – veiksme vai neveiksme – atkarīgs no tevis paša, taču dienas spēks palīdzēs atvērt pat aizsprostotu vērtni.

Trešdien plānojiet investīciju darījumu parakstīšanu, atvēršanas ceremonijas un dārga īpašuma iegādi. Ir vērts būt uzmanīgiem ar ārstēšanas sākumu, šajā dienā nav ieteicams precēties un jābūt ļoti uzmanīgiem garos ceļojumos. Cita starpā diena var atnest visdažādākās traumas un slimības.

Visjutīgākie pret dienas negatīvajiem aspektiem būs cilvēki, kuriem Bazi diagrammā ir trusis.

 

Ceturtdiena, 17. novembris

Ceturtdien enerģijas nonāks klusā stāvoklī, kas nozīmē, ka nekāda palīdzība no tām nebūs gaidāma. Tomēr arī pretestība. Tātad jebkura biznesa veiksme, kuru nolemsiet veikt šo ceturtdien, būs atkarīgi tikai no jūsu personīgajiem centieniem.

Bažu speciālisti, kuri savus ieteikumus veido uz zināšanām par enerģiju mijiedarbības likumiem, neiesaka plānot svarīgas lietas enerģētiskā miera datumos. Ieteicams pavadīt laiku rutīnai vai vispār noorganizēt sev atvaļinājumu – vēlams pēc iespējas mazāk energoietilpīgu.

Tas, ko darīt ceturtdien, noteikti nav tā vērts: pirkt un pārdot dārgus īpašumus, risināt steidzamus jautājumus, uzņemties darbus ar skaidriem termiņiem.

Stingri nav ieteicams ārstēties šajā ceturtdienā, jo īpaši iet zem ķirurga naža. Dienas stāvošās enerģijas var ievērojami kavēt labvēlīgo operācijas gaitu jūsu ķermenī. Pārceliet plānoto operāciju uz citu datumu, bet vismaz uz piektdienu.

 

Piektdiena, 18. novembris

Piektdien būs Ūdens diena. Atšķirībā no ceturtdienas stāvošā purva, piektdien lietas plūdīs kā pilnas upes. Galvenais ar tiem neaizrīties. Lai tas nenotiktu, plāno savu dienu iepriekš un atstāj tajā vietu improvizācijai un spontanitātei.

Diena ir īpaši piemērota sanāksmēm un vienošanos slēgšanai. Ieplānojiet piektdienas prāta vētras, randiņus un biznesa tikšanās. Pat visgrūtākajam no tiem vajadzētu iet kā pulkstenim. Lai to izdarītu, noskaņojieties sarunu biedra viļņiem un mēģiniet iedomāties sevi viņa vietā. Empātija ir labākā atslēga efektīvu un pozitīvu attiecību veidošanai ar cilvēkiem.

Piektdien ir labi uzsākt ārstēšanu, veikt operācijas, veikt diagnostikas procedūras. Daudziem šajā dienā pastiprināsies iekšējā balss, taču nejauciet intuīciju ar iedomību. Pēdējais, starp citu, šajā dienā var nodarīt ļaunumu. Lai nekļūtu par nepareizu lēmumu upuri, atlikt finanšu un investīciju darījumus, remontdarbu sākšanu uz citu datumu, šādā dienā neņemt kredītus.

Piektdien īpaši uzmanīgiem jābūt cilvēkiem ar čūsku bazi diagrammā. Jūsu emocijas šajā dienā būs uz robežas.

 

Sestdien, 19. novembrī

Sestdien pasaulē nāks Uguns enerģija. Protams, viņa spēki nebūs tādi kā vasarā. Uguns apgaismos mūsu dvēseles, pievienos entuziasmu un vēlmi darboties. Sestdienu vislabāk veltīt dvēseles, ķermeņa, mājas un tās apkārtnes attīrīšanai.

Sestdien ieplānojiet tradicionālo ģenerāltīrīšanu. Noteikti iztīriet māju no vecā un nevajadzīgā, nomazgājieties no galvas līdz kājām, sakārtojiet īpašus tīrīšanas rituālus. Vanna, spa, masāžas, detoksikācijas procedūras – tieši tas, ko ārsts pasūtīja.

Lasi arī: Nauda pati ieskries rokās: kuras zvaigžņu zīmes kļūs bagātas 2023. gadā

Kad ķermenis un māja ir attīrīti, jūs varat uzņemties dvēseli. Pavadiet sestdienu, pārskatot savas domas. Izlabojiet tos, kas sabojājas, pārskatiet savu attiecību vēsturi ar cilvēkiem un, ja esat pietiekami apņēmies, šķirieties no toksiskiem personāžiem. Dienas enerģijas palīdzēs atbrīvoties no jau izlietotā, vecā un jau nevajadzīgā. Pateicieties un palaidiet mierā.

Cilvēkiem ar zirgu diagrammā noteikti vajadzētu ņemt vērā šos ieteikumus. Pretoties un nevēlies lemt pats? Pasaule pati atņems visu nevajadzīgo. Bet maz ticams, ka tas notiks videi ļoti draudzīgā veidā.

 

Svētdiena, 20. novembris

Bet svētdien tīrā mājā un tīrā miesā to var uzņemt ar tīru dvēseli un darīt ko ļoti svarīgu un noderīgu. Dienas enerģijas brīžiem vairos jūsu darbību rezultātus. Pastāv laba iespēja palielināt savu labsajūtu, uzlabot laimes un labklājības atmosfēru.

Lieliska ideja ir šo svētdien rīkot mājas ierīkošanas ballīti. Ja vēl tikai meklē jaunu mājokli, sakārto iespēju pārskatīšanu, visticamāk, ka šajā dienā varēsi uzbrukt kaut kam vērtīgam. Vienīgais, darījumu labāk slēgt citā, enerģētikā izdevīgākā dienā.

Svētdien neņemiet kredītus un nepiesakieties sarežģītiem, atbildīgiem projektiem. Diena var sagādāt pārsteigumus palēninātu gadījumu vai palēninātu partneru veidā. Paskaties uz savu vispārējo stāvokli un, ja krokodils nav noķerts, tad nevajag pat mēģināt.

Cilvēki ar kazu diagrammā svētdien var izjust nepatīkamu spiedienu. Viņi vēlēsies no viņa slēpties, un tas būs pareizais lēmums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment