Kā kontrolēt orgasmu?

Tā netiek uzskatīta par lēnu masturbāciju, jo aktīvais partneris izmanto visas metodes, lai sniegtu uzbudināmības stāvokli pasīvajam partnerim – tie var būt arī orālie glāsti, seksuālās rotaļlietas, pirksti un vaginālais sekss. Kontrolēt gan pār savu, gan pār partnera orgasmu var ar fiziskās stimulācijas palīdzību, kas saistīta ar emocionālā līmeņa uzbudināmību.

Par pašu izplatītāko paņēmienu, lai izsauktu orgasmu vīriešiem, ir dzimumlocekļa stimulācija, bet sievietēm “klitora” stimulācija. Pašas stiprākās sajūtas, kas izsauc orgasmu vīriešiem, rodas anālā, vaginālā, kā arī orālā seksa un masturbācijas ceļā.

Sievietēm orgasms iestājas vaginālā, orālā, masturbācijas, kā arī krūtsgalu stimulācijas, klitora un citu erogēno zonu ceļā. Orgasmu var panākt arī ar fistinga, fingeringa palīdzību, vai arī izmantojot vibratoru vai ar citas intīmās rotaļlietas. 

Būtībā aktīvais partneris maigi un lēni noved savu partneri līdz uzbudināmībai, pakāpeniski uzbudinot viņu līdz pašam augstākajam uzbudināmības punktam. Pēc tam mazina stimulācijas līmeni, darot nedaudz zemāk par nepieciešamo priekš orgasma. Iestrādājot tāda veida “mehānismu”, aktīvais partneris noved savu partneri līdz tādam stāvoklim, kad notiek orgasms, tas paliek daudz stiprāks nekā agrāk. 

Vīriešiem erekcija un ejakulācija mēdz būt bez orgasma, sievietes viņiem nedod priekšroku. Sieviete saņem apmierinājumu seksa laikā, taču nesaņem orgasmu. Bet vīrietis iemācīties, kā kontrolēt pār savu orgasmu.

Orgasma kontrolēšana

Daudzi vīrieši nezināmu iemeslu dēļ nepievērš pārāk daudz uzmanības mīlēšanās glāstiem, cerot, ka sieviete ir pilnīgi solidāra ar viņu un uzreiz vajadzētu “ķerties” pie paša dzimumakta. Tādi vīrieši neaizdomājas par paškontroles mēģinājumiem.

Citi vīrieši priekšspēles glāstus veic līdz tam brīdim, kamēr paši neuzbudināsies un nedomā par sievietes stāvokli, domājot tikai par to, kā pašam saņemt apmierinājumu. Tādi vīrieši par paškontroli arī nedomā.

Ir arī tādi vīrieši, kuri veic mīlēšanās glāstus līdz savas pacietības un izturības robežai, tiklīdz sieviete nesaņems orgasmu vai arī tas nenotiks vienlaicīgi. Tādiem vīriešiem piemīt pilnīga paškontrole. Pie tādas grupas var pieskaitīt arī vīriešus, kuri pēc sava orgasma turpina dzimumaktu ar pirksta vai dzimumlocekļa palīdzību, mēģinot apmierināt sievieti, stāsta azbukasexa.ru. 

 

Avots: gently.com.ua 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment