Kā likt savai sievietei justies vairāk kā TIKAI labi?

Saki pikantus vārdus

Kāds ir pikantākais vārds ko tu vari sievietei pateikt gultā? “Tu.” Saki to labi bieži. Atšķirība ir ļoti manāma, ja tu saki “tas ir lieliski” vai “tu to dati lieliski.”

Atklāj jaunas vietas

Atklāj jaunus reģionus. Muguras pamatne ir sajūtu centrs. Viegli glāsti un skūpsti viņas vēderu, virs kaunuma apmatojuma. Sekss ir ceļš uz atklājumiem, nevis pats mērķis.

Pievieno nedaudz bīstamības

Dodies kanoēšanā vai pārgājienā kalnos. Mērķis ir pievienot nelielu un saprātīgu bīstamības daudzumu tavai dienai. Tas stimulēs dopamīna izdalīšanos smadzenēs un paaugstinās viņas vēlmi pēc seksa.

Atvēsini viņu ar piparmētrām

Noģērbieties kaili. Ielej piparmētru degvīnu viņas nabā. Izdzer to. Tad skūpsti viņas krūtis un uzpūt uz vietām, kuras tikko skūpstīji. Piparmētru degvīns un gaiss atvēsinās ādu un paaugstinās uzbudinātību.

Atsaucies uz žurnālu

Vēlies gultā pamēģināt kaut ko jaunu? Atsaucies uz kaut ko ļoti seksīgu, ko ievēroji kādā žurnālā. Tādā veidā, tev būs iespēja savai partnerei pajautāt, “Vai kādreiz esi vēlējusies to pamēģināt?” nesakot, ka tu vēlies to pamēģināt.

Pavedini viņu ar skaitļiem

Iegādājies 1,5 centimetrus garu kamieļa spalvu otu, iemērc to šokolādes mērcē un liec, lai viņa ar to uzzīmē skaitļus uz sava ķermeņa. Izmanto savu mēli un pirkstus.

Dari tieši to, ko tu dari

Pretstatā vīriešiem, sieviete var zaudēt orgasmu arī tad, kad tas notiek – pārmaiņas var izbojāt mirkli. Tādēļ, tad, kad tas notiek, turpini darīt tieši to pašu, ko darīji.

Iemācies stop-starts paņēmienu

Izmēģināta un efektīva metode kā ilgāk nodarboties ar seksu ir stop-starts tehnika. Pievērs uzmanību, kad tu tuvojies neatgriešanās punktam un tad uz laiku apstādini notiekošo, kamēr nedaudz nomierinies. Tas nenozīmē, ka tev jālūkojas TV ekrānā, bet pāris minūtes pievērs uzmanību viņai, lai liktu viņai sasniegt tikpat lielu uzbudinātību kā tava.

Iegūsti tūlītējas atsauksmes

Lai iegūtu tūlītējas atsauksmes orālā seksa laikā, savu vidējo pirkstu novieto zem viņas vagīnas, ja tu darbosies pareizi, šī vieta noteikti reaģēs un sarausies.

Atrodi viņas A punktu

Daži seksa pētnieki uzskata, ka pastāv kaut kas tāds kā A punkts, kas ir dziļāk nekā G punkts un tas var izraisīt stipru orgasmu sievietēm. Kā to sasniegt: ievieto vidējo un rādītājpirkstu viņā iekšā, bet īkšķi novieto tā, itkā tu stopētu mašīnu. Tas liks taviem pirkstiem berzēties gar vagīnas sieniņām, vienlaicīgi stimulējot G un A punktu, tad izmanto savu īkšķi, lai stimulētu klitoru, nedaudz pagriežot savu roku.

Dari to lēnāk, lai sasniegtu orgasmu ātrāk

Ja tavai partnerei nepieciešams ilgāks laiks, lai sasniegtu orgasmu orālā seksa laikā, nepaātrini tempu, tas nebūt neliks to sasniegt ātrāk. Tā vietā, dari to lēni, un, jo labāk tu to darīsi, jo ātrāk viņa sasniegs orgasmu.

Pavēro, cik intensīvi viņa atbild skūpstiem

Pievērs uzmanību tam, kā viņa skūpstās. Tu noteikti gribi skūpstu, kas raksturojams ar “Es vēlos tevi apēst dzīvu”, nevis “es esmu jauka meitene” skūpstu.

Izmanto spilvenus

Palielini klitorālo kontaktu misionāra pozā, paliekot zem viņas dibena vienu vai divus spilvenus. Tādā veidā tu vairāk berzēsies gar viņu.

Paaugstini viņas pašpārliecinātību

Izsaki komplimentus par to, kas viņai rūp – mati, kurpes, balss, darba triumfi utt. Pārliecināt seksa partneris ir piedzīvojumus meklējošs seksa partneris.

Sajūsminies par viņas apakšveļu

Tikai pāris vīrieši zina, ka sievietei patīk, ka viņu glāsta, kad viņas veļa vēl ir uzvilkta, bet nesteidzies, lai viņu izģērbtu.

Palūkojies spogulī

Vizualizācija palīdz iekarst. Atdzīvini viņu, pavedinot viņu pilna auguma spoguļa priekšā, glāsti viņas plecus,rokas un gurnus un pastāsti viņai kas tev patīk.

Neuzdod sarežģītus jautājumus

Seksa laikā nekad nejautā, “Kas tev patīk?” Lai sasniegtu orgasmu, sievietei jābūt atslābinātai. Sarežģītu jautājumu uzdošana to sabotēs.

Paaugstini viņas uzbudinātību ar smaržu

Uz gultas veļas uzsmidzini odikolonu vai smaržas, kas viņai patīk. Indianas universitātes pētījums atklāja, ka sievietes, kas juta vīrieša smaržas kļuva uzbudinātākas kā tās kuras to nedarīja.

Koncentrējies uz detaļām

Vārdi, ko viņai patīk dzirdēt: “Tā vaigu bedrīte ir brīnišķīga.” Koncentrējies uz unikālām detaļām, kas piemīt tikai viņai, viņa zinās, ka tu to neesi teicis vēl 47 citām sievietēm.

Satīri nejautājot viņai

Nejautājot viņai, sakop māju. Pavedināšana ir visas dienas garuma ilgs darbs, jo vairāk viņai nebūs jāuztraucas par kaut ko citu, jo vairāk viņa atpūtīsies un labi pavadīs laiku.

Liec viņai justies iekārojamai arī pēc seksa

Pasaki viņai, ka viņa ir skaista. Sievietes jūtās briesmīgi: sajukti mati, izsmērēta kosmētika, saburzītas drēbes. Liec viņai pēc seksa justies seksīgai, tādējādi tu iespējams saņemsi vel vienu piegājienu.

Novieto savu plaukstu viņai uz ceļa

Kad sēdi blakus savai draudzenei vai sievai mašīnā, pieskaries viņai ne-seksuāli. Novieto roku pāris centimetrus no viņas ceļa. Tas ir intīmi, bet ne acīmredzami seksuāli, viņa nedomās, ka tu vienkārši vēlies seksu pēc brauciena beigām.

Samazini savas mēles kustēšanos līdz minimumam

Kad tu skūpsties, labāka ir neliela mēles kustēšanās, nepārspīlē ar to.

Pirms seksa noved viņu līdz orgasma sasniegšanai

Izmanto savas rokas, lai pirms seksa viņu novestu gandrīz līdz orgasmam, tas palielinās iespēju, ka viņa orgasmu sasniegs seksa laikā. Lūk arī jauns veids, kā izmantot savas rokas: apbruņojies ar spilveniem un liec, lai viņa apsēžas ar seju prom no tevis, atbalstoties uz tavām krūtīm. Aptver viņu un izmanto savus pirkstus vai plaukstu, lai stimulētu viņas vagīnu, veic kustības uz augšu un uz leju, kā arī cipara 8 formā.

Runā par savu mīļāko mirkli

Pēc seksa, tā vieta, lai ignorētu partneri, piemini kaut ko specifisku, ko tu viņā mīli. Vislabāk, runā par satriecošiem mirkļiem, kurus ir vērts atcerēties.

Veic seksa rezervāciju

Rezervē seksu. Pastāsti viņai, ko tu ar viņu darīsi, tiklīdz pārnesīsi viņu pāri jaunās mājas slieksnim. Vai arī detalizēti apraksi to ko vēlies ar viņu darīt āra dušās pēc pludmalē pavadītas dienas. Tas liks viņai sagatavoties tam, kas sekos vēlāk.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment