Kā neizskatīties pēc apelsīna, nēsājot oranžo krāsu?

Oranžā krāsa vīriešu apģērbā

Es esmu liels krāsu fans, bet pēdējos divos gados manās acīs patiešām ir iekritusi oranžā krāsa. Manuprāt, tā ir krāsa, kuru var izmantot visu cauru gadu. Vajag tikai saprast, kā saskaņot oranžo krāsu ar pārējo garderobi.

Ko vispār oranžā krāsa nozīmē? Kāpēc es iedrošinu jūs to nēsāt?

Kāpēc nēsāt oranžo krāsu – psiholoģiskā puse

Oranžā krāsa izstaro siltumu un prieku, apvienojot sarkanās krāsas fizisko enerģiju un stimulāciju ar dzeltenās krāsas līksmumu. Oranžā krāsa ir saistīta ar „iekšējām atbildēm uz notiekošo” jeb mūsu iekšējiem instinktiem, kas ir pretēji sarkanās krāsas fiziskajām atbildēm vai dzeltenās krāsas prāta atbildēšanai uz notiekošo. Oranžā krāsa sniedz emocionālo spēku grūtos laikos. Tā palīdz mums atgūties pēc vilšanās un izmisuma, kā arī palīdz atlabt pēc skumjām.

orange leather gracie opulanza (2)

Kas saskan ar oranžo krāsu

Šī ir ļoti daudzpusēja krāsa, un to apģērbā var kombinēt gan kliedzoši, gan diskrētāk. Nesenā modes pasākumā man bija liela oranža ādas soma. Tas, ka es nēsāju oranžu krāsu, lika man kļūt pamanāmākam, un dēļ tās ir vieglāk iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Aplūko fotogrāfijas šajā rakstā, un ievēro tās daudzās krāsas, kuras mēs izvēlamies nēsāt.

Tikai oranžā krāsa vien nav laba izvēle

Oranžā krāsa pati par sevi tikai nevar tikt izmantota apģērbā, tāpēc tev tā ir jāpapildina ar citām krāsām. Nēsājot apģērbā tikai drosmīgo oranžo krāsu, tērps var tikt izbojāts, ja tu gadījumā pārcenties. Krāsu piemēri zemāk sniedz vienkāršas idejas, kā var sakombinēt oranžo krāsu.

Ir jāsaprot, ka ir noteikti oranžās krāsas veidi. Ļoti tumša un ļoti gaiša, un atkarībā no izvēlētās krāsu paletes iespējams kļūdīties, izvēloties oranžu krāsu, kas nesaskan ar tavu ādas toni.

50-shades-of-orange-featured

Nēsā oranžu krāsu, kad sāc veidot pats savu uzņēmumu

Dažos pēdējos mēnešos es visur sev līdzi esmu ņēmis oranžo ādas somu tikai viena iemesla dēļ. Oranžā krāsa palīdz jaunu ideju radīšanā un atbrīvo garu no ierobežojumiem, sniedzot mums brīvību būt pašiem sev. Tajā pašā laikā tā ceļ pašcieņu un liek cienīt citus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment