Kā noveco katra Zodiaka zīme? Lasi un smaidi!

Auni izvēlas nepamanīt savu vecumu. Viņi dzīvo pašreizējā brīdī un nedomā, kas tos sagaida rīt. Viņu gara mundrums uztur viņos milzīgu jaunības enerģiju līdz pat pašiem norieta gadiem. Varbūt 60 gadu vecumā Auns arī nenēsās “astīti”, bet nepārstās aizrauties ar motocikliem. Turklāt darīs to ar tādu pašu traku enerģiju, kā agrāk.

Vērši dievina kārtīgi paēst, reizēm pat pārāk – šī iemesla dēļ līdz ar vecumu viņi nereti diezgan ievērojami pieņemas svarā. Ar gadiem spītīgie Vērši kļūst par vēl neelastīgākām būtnēm – gan vārda psiholoģiskā, gan arī fiziskā ziņā. Un tomēr, viņiem ir laba izturība, un pat neskatoties uz slimībām, viņi, visticamāk, dzīvos ļoti ilgi…

Dvīņi jaunībā uzstāda mērķus un pakāpeniski iet uz priekšu, nemaz netaisoties samazināt ātrumu gadu dēļ. Nevajag cerēt, ka Dvīņi atnāks no darba mājās ātrāk. Pat brieduma gados jūs neredzēsiet tos atpūšamies, izlaidušos kamīna priekšā. Viņu karjeras izaugsme turpināsies līdz pašai pensijai un,ja būs iespēja, vēl ilgi pēc tās iestāšanās.

Vēži var būt divējādi: tie, kuri nekad nepieaugs, un tie, kuriem vecumā patīk rūpēties par apkārtējiem, gluži kā Mātei Terēzei. Vēzim, tāpat kā Lauvai, ļoti gribas,l ai visi apkārtējie cienītu viņa “cēlo sirmumu”.  No Vēžiem var sanākt lieliski “klasiskie” vectētiņi un vecmāmiņas, kādus tos vēlas redzēt lielākā daļa mazbērnu.

Lauvas ir iecietīgi un nosvērti pēc dabas, ar gadiem tas parādīsies arvien spēcīgāk. Vecumā tās jau ir samērā mierīgas, norūdījušās, staltas personības. Viņiem arvien vairāk gribēsies vispārēju cieņu, autoritāti, dažreiz pat pielūgsmi, kā arī būt par apbrīnas paraugu – tieši tā iemesla dēļ viņi centīsies sasniegt galvenos dzīves mērķus, un pēc iespējas ātrāk aiziet pelnītā atpūtā.

Daudzas Jaunavas līdz ar vecumu sāk arvien negatīvāk uztvert savu apkārtējo pasauli, it īpaši, ja ļaus nevēlamai tieksmei uz pastāvīgu kritizēšanu zaudēt kontroli. Viņas dievina sevi uzturēt teicamā formā un pie skaidra saprāta, pastāvīgi atrodas ceļā uz savu prāta spēju pilnveidošanu, tāpēc vecumu sagaida kā likums kā džentlmeņi un lēdijas, lai arī nedaudz stingri, bet ļoti gudri.

Svarus vienmēr satrauc ārējais izskats, tāpēc viņi centīsies izmantot jebkurus līdzekļus, lai pēc iespējas ilgāk novērstu lieko kilogramu un krunciņu parādīšanos uz sejas. Kā likums, viņiem tas izdodas. Un pat astoņdesmit gadu vecumā Svari pārliecinās apkārtējos, ka viņiem vēl nav pat četrdesmit.

Skorpioni līdz ar vecumu kļūst stalti. Viņiem patīk domāt par sevi kā par filozofiem, kas ar gadiem ir sakrājuši pietiekoši daudz gudrības, kas patiesībā tā arī ir. Bet, diemžēl padzīvojuši Skorpioni bieži kļūst par pārlieku uz saviem uzskatiem un mērķiem ieciklējušiem cilvēkiem, līdz pat uzmācībai un spītīgumam.

Tāpat kā Auni, Strēlnieki ar visiem spēkiem nevēlas domāt par vecumu. Reizēm pat tik ļoti, ka viņiem tas pārvēršas par uzmācīgu domu, un viņi sāk uzbāzties apkārtējiem ar jautājumiem par paša vecumu, cerot iegūt kādu pārīti komplimentu. Vispār, šādi komplimenti parasti vienmēr ir vietā, jo Strēlnieki, neskatoties uz savu nevēlēšanos rūpēties par savu ārieni, pamanās saglabāt seksapīlu un pievilcību līdz dziļam vecumam.

Mežāzis – zīme, kas daudziem asociējas ar laiku, jo to pārvalda Saturns – planēta, kas arī atbild par laiku un tā plūsmu. Bet, kas ir interesanti – Mežāžiem laiks it kā iet pretējā virzienā. Mežāži jau piedzimst kā “mazi vecīši”, nopietni, neatbilstoši gadiem, atbildīgi un gudri, bet viņu raksturā līdz ar pieaugšana parādās arvien vairāk muļķīguma un bērnišķības, un Mežāži līdz ar vecumu sāk uzvesties gluži kā bērni.

Lasi vēl: Kurām 5 Zodiaka zīmēm ikdiena nevar iztikt bez strīdiem? Un nē, šajā topā nav emocionālo Vēžu

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment