Kā sagaidīt gadumiju, lai 2019.gads būtu veiksmīgs – trīs maģiski ieteikumi

Noskaidrosim, kāds apģērbs ir jāvelk, kā nākošais gads jāsagaida, ar ko kopā jāsagaida un kas jāēd šajā gadumijā, lai visu nākošo gadu mēs būtu laimīgi un veiksmīgi.

Tiek uzskatīts, ka gadumiju jāatzīmē saskaņā ar nākošā gada simpātijām un ticējumiem. Pavisam drīz, jau pēc dažām dienām iestāsies 2019.gads – saskaņā ar astroloģiju, tas ir Dzeltenās (Zemes) Cūkas gads, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

 

1. Cūkas gadam draudzīgas krāsas

Sagaidot Cūkas gadu, īpaša uzmanība jāveltī krāsām, ko jūs izvēlaties savā apģērbā un aksesuāros. Astrologi un ezotēriķi iesaka izvēlēties visus dzeltenos toņus (no smilšu līdz pat citronu dzeltenajam), visus zaļos toņus (no haki līdz smaragda zaļajam), visus brūnos toņus (no kafijas ar pienu līdz pat šokolādes piesātinātajam). Atcerieties, ka tam nav noteikti jābūt apģērbam, it īpaši, ja jums neviena no šīm krāsām apģērbā nesimpatizē – tie var būt arī aksesuāri (matu rotājumi, rokassprādzes, vīriešiem šlipses utt).

 

2. Kā un ar ko kopā sagaidīt 2019.gadu

Dzeltenais Cūkas gads ir ģimenes un saticības simbols. Tāpēc vispareizāk to būtu sagaidīt tieši ģimenes un tuvinieku lokā. Īpaši labvēlīgs nākošais gads būs tiem cilvēkiem, kas aicinās sagaidīt radus un tuviniekus savās mājās. Liela un draudzīga ģimene pie kopīga svētku galda ir vislabākais, ko jūs šajā gadumijā varat darīt. Īpaši svarīgi ir neaizmirst tos cilvēkus, kas ikdienā dzīvo vientuļi. Taču jebkurā gadījumā Cūkas nav “vientuļnieces”, tāpēc gadu droši varat sagaidīt lielā kompānijā. Īpaša nozīme Cūkas gadā ir vīriešiem – sievietēm jārūpējas par savu mīļoto vīrieti, jo vīrietis ir ģimenes apgādnieks un aizstāvis.

 

 

3. Ko ēst gadumijā

Cūkas gadu simbolizē dažādi salāti – sākot ar zaļajiem salātiem, beidzot ar vinegretu. Piemēroti ir arī ēdieni, kuros ir rieksti un dažādi pākšaugi. Bet visiecienītākais Cūkas ēdiens ir kartupeļi – tiem uz svinību galda jābūt noteikti – sākot no krāsnī ceptiem kartupeļiem, beidzot ar kartupeļu biezeni.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment