Klubā sazāļota un nofilmēta s..ksa video- jaunas likstas ar Lauku sētas zvaigzni Aiju Dembrovsku

 

”Biju klubā, un no viena vienīga koteiļa man palika pilnīgi melna bilde. Ir vairāk kā skaidrs – man dzērienā tika iejauktas narkotikas, lai es zaudētu saprātu un mani varētu izmantot,” tā portālam “Skaties.lv” saka ”Lauku sētas” zvaigzne Aija Dembovska.

Lai arī likās, ka šajā gadā vairs nekas trakāks ar   Aiju vairs nevar notikt, tas diemžēl ir noticis. Agrā svētdienas, 30. decembra, rītā meitene vērsās pie Skaties.lv, atklājot, ka pamodusies murgā – neko neatceroties un tiekot šantažēta ar ļoti intīma rakstura attēliem, kas uzņemti naktī, kas pazudusi no viņas atmiņas.

Meitene pamodusies no rīta, nesaprotot, kas ar viņu noticis, bet sociālajos tīklos rakstījis kāds vīrietis, kurš brutālā manierē pieprasījis s..ksu un centies meiteni šantažēt ar kādu it kā uzņemtu video. Vīrietis nosūtījis Aijai arī ļoti intīma rakstura bildes, apliecinot, ka joki mazi un cenšoties iebiedēt meiteni.

Aija nav apmulsusi un paziņojusi vīrietim, ka nekāda s..ksa nebūs, bet par šantāžu un, kā liek nojaust vīrietis, seksuālu izmantošanu pēc apzinātas sazāļošanas klubā, draud kriminālatbildība.

Vīrietis licies mierā un paziņojis, ka nekādu video jau neesot, bet Aija neļausies apmānīties – meitene arī ar “Skaties.lv” starpniecību vēlas brīdināt vīrieti, ka ar viņu joki nebūs – viņa ir iesaistījusi policiju.

Vīrietis kļuvis agresīvs un sācis Aijai izteikt draudus.

Meitene atklāj, ka baisākais šajā visā – viņa tik tiešām neatceras, kas naktī noticis. It kā fiziski sajūtas, ka būtu kā izmantota, neesot.

”Pamodos ar drēbēm, vīrietis blakus istabā. Es neko neatceros, kas notika, un tas ir trakākais, jo pat nezinu, ko gaidīt, ja tāds video uzpeldēs internetā. No otras puses – kas man ko zaudēt. Taču šis cilvēks, to publiskojot var sataisīt tikai sev lielākas problēmas, jo video ir pierādījums policijai,” tā Aija.

Lasi arī: Lai 2019. gads būtu veiksmīgs, lūk no kā jāatsakas katrai zodiaka zīmei šī gada izskaņā (vai arī vismaz sākoties jaunajam gadam)

”Cerams, šī būs pēdējā intriga, kurā šogad tikšu ievilkta. Nākamo gadu esmu pelnījusi mierīgāku. Laimīgu visiem jauno gadu,” sarunas izskaņā skumji nosmaida ”Lauku sētas” zvaigzne.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ivars</cite>

    Stulba govs,tad kautkāds vīrietis santaze kautkada portāla,pēc tam jau vīrietis ir blakus istabā ka izrādās!

Leave a Comment