Lai 2019. gads būtu veiksmīgs, lūk no kā jāatsakas katrai zodiaka zīmei šī gada izskaņā (vai arī vismaz sākoties jaunajam gadam)

Astroloģija var būt arī ļoti noderīga savu mērķu sasniegšanai – tā var sniegt ieskatu un virzību ceļam, pa kuru vēlies doties. Īpaši svarīgi ir zemapziņā ievērot astroloģijas ietikumus gada noslēgumā, kad nospraud jaunus mērķus un virzību visam nākamajam – Jaunajam gadam.

Lai nākamais gads noritētu veiksmīgi, jau šobrīd jāpabeidz iesāktie darbi un jātiek vaļā no dažiem ieradumiem. Lasi astroloģes Vasilisas Volodinas ieteikumus katrai zodiaka zīmei, raksta portāls la.lv.

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vajadzētu atstāt aizejošajā gadā spītību, jo šī īpašība nepalīdz, drīzāk otrādi, traucē Aunam atzīt savas kļūdas. Ne vienmēr nepieciešams pierādīt savu taisnību un skaidrot attiecības ar tiem, kuri domā citādi. Pilnīgi iespējams, ka citu cilvēku padoms un uzskati palīdzēs Aunam izdarīt pareizu izvēli vai atrisināt sarežģītu problēmu, tāpēc vērts kaut vai reizēm tajos ieklausīties.

Vērsis

Vēršiem nepieciešams atbrīvoties no pārmērīga taupīguma. Neskatoties uz to, ka daudzi uzskata šo īpašību par pozitīvu iezīmi, tā neļauj Vērsim baudīt dzīvi un reizēm palutināt sevi ar pelnītiem pārsteigumiem. Nevajag ierobežot sevi itin visā: reizēm japiepilda savas vēlmes.

 

Dvīņi

Horoskops sola Dvīņiem veiksmīgu gadu, bet tikai gadījumā, ja viņi sāks veltīt vairāk uzmanības tuviniekiem. Dvīņi bieži koncentrējas tikai uz savām interesēm. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka biežāk interesēties par tuvinieku dzīvi un reizēm sniegt nesavtīgu palīdzību. Tādējādi Dvīņi spers pirmo soli pretī labām pārmaiņām.

Vēzis

Vēži pārāk bieži visu dramatizē, un no šī ieraduma vērts atbrīvoties jau 2018. gadā. Nākamais gads šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem dāvās daudzus jaukus brīžus, bet pesimisma dēļ Vēži tos var pat nepamanīt. Neiekrāso notiekošo drūmās krāsās! Ja Vēzis spēs atrast pozitīvu emociju avotu, dzīve jau 2019. gadā kļūs spilgtāka un piesātinātāka.

Lasi arī: Noskaidrots, kas gaida katru zodiaka zīmi 2018. gada beigās – pirmsjaungada horoskops

Lauva

Apkārtējie bieži uzskata Lauvu par augstprātīgu un narcistisku personību. Iespējams, laiks sagraut iesīkstējušo stereotipu par sevi, kļūstot sabiedriskākam un draudzīgākam! Lauva, kā likums, dievina uzmanību, jo tieši tā vairo viņa spēku un pārliecību par sevi. Bet 2018. gadā Lauvam vērts atrast arī citus veidus, kā celt savu pašapziņu.

Šķir otru lapu, lai izlasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment