Facebook nopublicēta ziņa par baisu uzbrukumu jaunai meitenei Ķengaragā; Sagriezta seja un knapi izdzīvojusi

Facebook strauji izplatās kāds Facebook ieraksts par baisu uzbrukumu jaunai meitenei Ķengeragā – cik noprotams, uzbrukumu veicis meitenes bijušais draugs, kurš, greizsirdības trakumā, pastrādājis šo baiso noziegumu.

Ierakstu nopublicējis meitenes esošais puisis, kurš lūdz dalīties ar ierakstu jo viņam esot bail, ka šī lieta tikšot noklusēta.

Šobrīd gan vēl nav saņemts oficiāls paziņojums no Valsts Policijas, kur būtu apstiprināts šāds uzbrukums, bet komentāros cilvēki dalījušies ar ierakstiem, kur ar valsts policijas Facebook konta starpniecību ir apstiprināta šāda uzbrukuma fakts.  Mums neizdevās sazvanīt Valsts policijas sabiedrisko attiecību daļu, jo šobrīd ir svētku laiks, un precīzu informāciju par šo notikumu varēs iegūt tikai pēc svētkiem!

Publicējam šo ierakstu

Sveicināti mani draugi!
21.12.2018 notika uzbrukums manai meitenei – Anna Jevsejeva, kā rezultātā tika piekauta, sagriezta seja, kakls, pārdurtas plaušas, salauztas ribas. Operācijas laikā gandrīz zaudēja dzīvību.
Cilvēks, kas to izdarīja 20.gadus ir nostrādājis policijā un ir aizdomas, ka policija viņu aizsargā, jo droši vien ir seni kontakti.
Lūdzu max share, lai šim recidīvs pret manu meiteni netiktu noklusināts vai pāformēts par vidējas miesas bojājumiem.
Lūdzu max share.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1978504605558935&set=a.487587924650618&type=3&permPage=1

No komentāros ieraksta autors Edmunds Sviķis raksta, ka bijušais draugs meiteni un viņas jauno puisi tiranizējis ilgāku laiku: klausījies pie dzīvokļa durvīm, sadūris auto riepas utt.

 

Tāpat ierakstā ar informāciju dalījies arī Roberts!

Viņš raksta: “Piektdien ap plkst. 13-14 devos uz centru ar mašīnu, kad sastrēgumā apstājos, un paskatījos pa labi ieraudzīju, ka manai mašīnai tuvojas sieviete. Sieviete atvēra mašīnas durvis un teica lai izsauc ātros. Izskatījās drausmīgi, sievietei viss seja bjja asinīs. Es lieki nevilcinoties izsaucu ātro palīdzību. Un izkapu no mašīnas lai sniegtu pirmo palīdzību. Tajā brīdī man palīdzēja kāda sieviete, kas bija ārste un vēl viens vīrietis. Šai sievietei, kurai sniedzam palīdzību, bija ļoti liels asiņu zudums. Mēs vaicājām vai viņa zina kas to izdarīja, viņa atbildēja ….. Par laimi kad nodevām NMP rokās sieviete bija pie samaņas.”

 

Būtiski uzsvērt, ka ar informāciju dalījušies reāli cilvēki, kuru profili neatbilst nekādām viltus profilu pazīmēm, tāpēc, diemžēl, šī informācija ir ļoti ticama, lai arī vēl nav oficiāli apstiprināta.

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment