Lai 2019. gads būtu veiksmīgs, lūk no kā jāatsakas katrai zodiaka zīmei šī gada izskaņā (vai arī vismaz sākoties jaunajam gadam)

Jaunava

Jaunavām laiks pārstāt visu kontrolēt un atzīt faktu, ka arī viņas var kļūdīties. Vēlme paveikt visu nevainojami reizēm ir nevis laba, bet traucējoša, jo kļūst par vilšanās iemeslu, kad viss nenotiek gluži kā iecerēts. Jaunavai 2018. gadā jāmazina savs perfekcionisms. Tas ļaus padarīt vieglāku atbildības nastu par paveikto, bet katra jauna diena pārstās būt īsts pārbaudījums.

 

Svari

Gada beigās Svariem ieteicams atbrīvoties no šaubām un kautrīguma, kas attālina tos no panākumiem. Vērts pārvarēt negatīvās domas un atrisināt vecās problēmas, lai nākotnē sāktu virzīties uz jauniem mērķiem un sasniegumiem. Attīstot pozitīvu domāšanu, Svari 2019. gadā varēs kļūt laimīgāki.

Skorpions

Neuzticēšanās citiem cilvēkiem bieži traucē Skorpionam romantiskās un draudzīgās attiecībās, tāpēc no šīs īpašības jātiek vaļā pēc iespējas ātrāk. Katrā cilvēkā nevajag saskatīt nodevēju un krāpnieku. Cenšoties izolēties no apkārtējiem, Skorpions laupa sev iespēju veidot noderīgas pazīšanās un nokārtot privāto dzīvi. Sekas var būt vientulība.

Strēlnieks

Dzīvespriecīgie un aktīvie Strēlnieki apkārtējiem var radīt pārāk nenopietnu iespaidu, un šī īpašība var traucēt uzticības pilnas attiecības ar citiem cilvēkiem. Jau 2019. gadā visam jāmainās, jo dzīvē ir ne tikai izpriecas, bet arī atbildība par savu rīcību un savu nākotni. Tāpēc Strēlniekam vēlams jau šobrīd izvirzīt prioritātes, bet galvenais – nekļūdīties.

Mežāzis

Reizēm Mežāzis ir ļoti atturīgs, tāpēc apkārtējiem grūti saprast viņa domas un emocijas. Līdz 2018. gada beigām Mežāžiem jākļūst atvērtākiem, jo reizēm vienkārši nepieciešams ļaut vaļu savām jūtām. Lai lieks kautrīgums paliek aizejošajā gadā, tad jau drīz Mežāzis jutīsies brīvāks un laimīgāks.

Ūdensvīrs

Reizēm Ūdensvīrs, pats to nepamanot, cenšas palīdzēt katram, pat ja viņu nelūdz to darīt. Šo ieradumu labāk atstāt vecajā gadā. Altruisms bez šaubām ir slavējama īpašība, bet tikai tai gadījumā, ja neliek aizmirst par savām interesēm un vajadzībām. 2018. gada beigās Ūdensvīram jāvelta vairāk laika sev. Tad viņš spēs ātri atrisināt savas problēmas un pabeigt visus darbus, lai jaunajā gadā nekas netraucētu ķerties pie jauniem plāniem.

Lasi arī: Noskaidrots, kas gaida katru zodiaka zīmi 2018. gada beigās – pirmsjaungada horoskops

Zivis

Zivīm ieteicams atteikties no noslēgtības, kļūt atvērtākām un sabiedriskākām. Bieži pārmērīgs kautrīgums tām neļauj parādīt sevi, lai gan patiesībā Zivis ir ļoti interesantas un daudzpusīgas personības. 2019. gadā šīs zīmes pārstāvji sasniegs daudzus mērķus un kļūs veiksmīgākas, ja pastrādās ar sevi un savu pašapziņu.

Sagatavot pēc ārzemju preses materiāliem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment