Kuldīgā aicina uz Jaunā gada sagaidīšanu kopā ar “Radio Trio”

31. decembrī no plkst. 23.00 Kuldīgā, Pilsētas dārzā kuldīdznieki un pilsētas viesi aicināti uz kopīgu Jaunā gada sagaidīšanu patīkamā atmosfērā. Uz skatuves kāps televīzijas šova “X Faktors” otrās sezonas dalībnieces – grupa “Radio Trio”, kurā viena no solistēm ir kuldīdzniece Madara Dzintara-Pluša.

Trīs jaunās un Latvijā popularitāti ieguvušās mūziķes uzstāsies ar 45 minūšu garu koncertprogrammu.

Piecas minūtes pirms pusnakts svētku uzrunu teiks Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Gadu mijā gaidāma pārsteidzoši skaista un krāšņa svētku uguņošana, kas būs labi redzama no senā ķieģeļu tilta pār Ventu, Pils ielas, Pilsētas dārza un jaunās pastaigu takas gar Ventu.

Laimes vēlējumus varēs teikt un pirmo Jaunā gada stundu pavadīt pacilājošā muzikālā pavadījumā kopā ar dīdžeju Johansonu no Rīgas.

Darbosies atjaunotais “Rumbas paviljons”, piedāvājot iegādāties atspirdzinošus un siltus dzērienus.

Pasākumu organizē Kuldīgas aktīvās atpūtas centrs. Atbalsta: Kuldīgas novada Dome, Kuldīgas kultūras centrs, SIA “Rietumu Nafta”, SIA “Energoparks”, SIA “MKM Mežs”, SIA “Mars”, “DTT Solutions”, “Cafe Tilts”, “Goldingen room”.

Pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un video filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Kuldīgas novada pašvaldības portālā www.kuldiga.lv un www.visitkuldiga.com , kā arī sociālo tīklu Facebook.com, Twitter.com, Youtube.com un Instagram.com kontos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment