Kā saglābt attiecības, ja nemitīgi kašķi ir ikdiena? Piedāvājam vienkāršu, bet efektīvu risinājumu

Jums liekas, ka vīrs/sieva pārstājis jūs ievērot un tā vietā saņemat negācijas vai nevērīgumu? Jums interesē, kā attiecības saglābt vai pat aizdomājaties, ka vajadzētu veidot jaunas? Mums ir kāds labs ieteikums.

Iesakām darīt šo:

Sagatavojiet tīru papīra lapu un rakstāmo. Nolieciet lapu sev priekšā un vertikāli sadaliet to divās kolonnās. Kreisajā pusē uzrakstiet visu, kas jums savā partnerī nepatīk un kas jūs izved no pacietības. Rakstiet pēc iespējas precīzāk – sākot ar viņa/-as nelielo atalgojumu, līdz pat nepietiekamās uzmanības izrādīšanu, neaizvērtā zobu pastas iepakojuma un visur izmētātajām zeķēm. Pierakstiet pilnīgi visas pretenzijas un atcerieties, ka tām jābūt vismaz 10.

Atcerieties visas reizes, kad uz viņu dusmojāties, kādēļ strīdējāties un kas jūs izveda ārā no pacietības, piemēram, vakardien.

Līdzko būsiet sastādījis/-usi sarakstu, pārejiet uz otro kolonnu. Katrai kreisajā pusē norādītajai nepatikai pretī labajā pusē sniedziet savus vārdus, rīcību, kā arī domas un jūtas, kādas radās šajā situācijā un kā tajā reaģējāt. Rakstiet visu kā ir, neko neslēpjot.

Lasi vēl: 11 greizsirdības pazīmes, kuras ir postošas attiecībām. Tās ir jāizskauž, ja vēlaties palikt kopā!

Pāršķir lapu, lai lasītu tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment