Kā satikties ar sievieti, kura ir ārpus Tavas “līgas”?

Dažkārt atmaksājās atrasties drauga statusā – iepazīt sievieti, pirms uzaicināt viņu uz randiņu, tas var šķist daudz pievilcīgāk, tā atklājis kāds pētījums, kas veikts Teksasas universitātē, Ostinā.

Šajā pētījumā, tiesneši novērtēja pārus, kuri sāka satikties uzreiz pēc iepazīšanās, šajās attiecībās abi partneri bija vienlīdz pievilcīgi. Bet pāri, kuri pirms attiecību uzsākšanas bija tikai draugi, šajās attiecībās, viens no partneriem bija ievērojamāki daiļāks.

Citiem vārdiem sakot, divi cilvēki, kas ir viduvēja izskata, pēc satikšanās ballītē, varētu uzreiz sākt satikties. Bet vienkāršajam Džo, satiekot ārkārtīgi izskatīgu sievieti, būtu jāpavada pāris mēneši vienkārša drauga statusā, lai izlemtu pamēģināt kļūt par kaut ko vairāk.

Garas spēles izspēlēšana ļauj paspīdēt citiem faktoriem, ka piemēram tavam lieliskajam šarmam un tavai zvaigžņotajai personībai, tas var palīdzēt mainīt kāda sākotnējo spriedumu par tevi. Jo vairāk tu viņu iepazīsi, jo vairāk tu viņai iepatiksies – līdz tu kļūsi pievilcīgs viņas acīs.

Visātrākais veids kā iegūt drauga statusu ir atrasties viņas orbītā. Dodies laivot ar draugiem šajā nedēļas nogalē? Pataupi viņai vietu savā laivā.

Tajā pat laikā, atceries, ka jāturpina spēle, nevajag piesiet sevi gaidot iespējamo attiecību attīstību. Un, pēc pētījuma datiem, ja kopš jūsu iepazīšanās pagājuši vairāk kā 17 mēneši un nav jūtama abpusēja patikšana, labāk meklēt laimi citur.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā! https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Nepaliec viens Valentīndienā!
    Laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!
    Vai tev ir sava Otrā Pusīte, tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās. Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.

Leave a Comment