Kā sieviete atriebās pēc tam, kad vīrietis viņu nosauca par pārāk resnu, lai iekārotu

Mišela Tomasa ir 30 gadus veca sieviete, kura sevi raksturo, kā laimīgu un ar sevi apmierinātu dāmu. Viņa ir kafejnīcas menedžere un publicē savu rakstus blogā.

Kādā jūnija pēcpusdienā viņa satika Saimonu, ar kuru iepazinās portālā. Abi izbaudīja viens otra kompāniju, dzerot vīnu vietējā bārā, un vēlāk devās vakariņās. Mišela stāsta, ka pēc randiņa viņai bija dalītas jūtas, jo viņai Saimons nebija šķitis ļoti pievilcīgs un raksturi arī īsti nesakrita, tāpēc viņa nebija īpaši norūpējusies par to, vai viņi vēl kādreiz satiksies.

tinder2

Pēc nedēļas Mišela bija devusies citā randiņā, un kamēr vīrietis bija labierīcībās, tad viņa pārbaudīja ziņas savā telefonā. Saimons bija atsūtījis ziņu, kas atstāja Mišelu mirkstam asarās:

“Es tev nemelošu …Es tevi vienkārši dievinu, Mišel, tu esi viena no skaistākajām meitenēm, kādu es esmu saticis. Bet mans prāts uzbudinās uz daudz slaidākām sievietēm.

Es esmu iemīlējies tavā prātā, sejā un personībā, bet es to diemžēl nevaru teikt par tavu ķermeni.

Varētu sēdēt un flirtēt stundām ilgi, bet, kad mēs nonāktu līdz guļamistabai, tad man nāktos gulēt gultā un atvainoties par to, ka man nav erekcijas.

Mēs varētu būt lieliski draugi, sēdēt un flirtēt, un priecāties. Nolādēts! Es pat tevi varētu precēt! Jo tavs prāts ir tik ļoti unikāls un es to patiešām dievinu. Bet tas viss notiktu, ja tu būtu slaidāka.”

tinder3

Mišela bija sadrūmusi, bet tad viņas skumjas pārvērtās par dusmām. Viņa publicēja šo vēstuli un radīja to kā piemēru, kā tiešām nedrīkst izturēties pret sievieti. “Ir sajūta, ka viņš man atrakstīja ko tādu, tikai lai pazeminātu manu pašpārliecību par sevi. Neviens nesūtītu tādu ziņu, ja gribētu vienkārši pateikt, ka attiecības neizdosies,” stāsta Mišela.

Viņa satraucas par to vēl vairāk, jo Saimonam ir 13 gadus veca meita. Bet pats Saimons ir sazinājies ar Mišelu, lai prasītu izņemt šo rakstu. Mišela atteicās to darīt.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment