Kā sociālie tīkli bojā Tavas romantiskās attiecības?

Lai izvairītos no tā, ka tavas attiecības ar savu partneri nonāk statusā “tas ir sarežģīti”, tad ieteikums ir labāk izvairīties no aktīvas publicēšanās sociālajos tīklos. Tika veikts pētījums, kurā tika aptaujāti 2000 pieauguši cilvēki, kuri ir romantiskās attiecībās un atklājās, ka 1 no 7 cilvēkiem ir apsvēris iespēju šķirties, tikai, tādēļ ka viņu neapmierina partnera aktivitātes sociālajos tīklos.

Parasti nesaprašanos rada publicētās ziņas un fotogrāfijas. Aptaujātie atbildēja, ka viņiem ir strīdi ar savu partneri vismaz vienu reizi nedēļā par sociālajiem tīkliem un to lietošanas biežumu, it īpaši vietnes Facebook lietošanas biežumu un ilgumu.

Vairāk kā 556 miljoni cilvēku pasaulē lieto Facebook, tādēļ tas ir kļuvis kā jauns pārbaudījums cilvēku savstarpējām attiecībām reālajā dzīvē. Lielākoties problēmas rada tieši tas, cik daudz laika partneris pavada lietojot sociālos tīklus, nevis tas, kas tur tiek publicēts.

Sociālie tīkli var būt kā iemesls greizsirdībai, redzot, ka citiem vīriešiem “patīk” tavas mīļotās bildes, vai kāds ieraksta divdomīgu komentāru. Tāpēc rodas vēlme kontrolēt otra cilvēka aktivitātes. 58% no aptaujātajiem atzina, ka zina savu partneru “pierakstīšanās” detaļas (lietotājvārdu un paroli) arī tad, kad otrs cilvēks par to nezina. 14% no šiem cilvēkiem izmanto šo informāciju, lai vāktu pierādījumus neuzticībai.

Avots: realsimple.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment