Kā tagad izveidojies liktenis piecīšu mātei, kuru pameta vīrs

Sievietes dzīve izveidojās ļoti sarežģīta. Īsu brīdi pēc piecīšu piedzemdēšanas, laulātais draugs no viņas aizgāja, turklāt atsacījās palīdzēt finansiāli.

 

Piecīšu piedzimšana.

Protams, piecīšu nākšana pasaulē radīja zināmu ažiotāžu Oksanas dzimtenē. Tas notika 2016. gadā. Kobeļecka bija pavisam parasta meitene, un arī viņas vīrs bija parasts cilvēks.

Viņi dzīvoja Odesā. Piecīšu dzimšanas brīdī ģimenē jau bija trīsgadīga meitenīte. Turklāt šķita, ka starp laulāto pāri nav nekādu problēmu. Jā, viņi mēdza strīdēties, bet Oksana to uzskatīja par normu. Bet, kā izrādījās, visiem šiem konfliktiem vajadzēja pievērst daudz vairāk uzmanības.

Lasi arī: Šī sieviete, atbilstoši aprēķiniem, esot skaistākā pasaulē – bet vai tam var piekrist? (+FOTO)

Kolīdz kļuva skaidrs, ka meitene iznēsā piecīšus, vīrs sāka saprast, ka šāda atbildība viņam pilnīgi nemaz nav vajadzīga. Pat viņa māte zvanīja Oksanas mātei, lai apspriestu iespēju veikt “abortu”.

Tomēr meitene neatteicās no bērniem. Bet pēc dzemdībām viņai solīja palīdzēt arī varas pārstāvji, turklāt ne tikai vārdos – viņi palīdzēja, uzdāvinot dzīvokli.

 

Dzīve pēc dzemdībām

Nostādīt uz kājām bērnus, turklāt uzreiz piecus, ir ļoti sarežģīti. Katrs no viņiem prasa īpašu aprūpi, un pat noliekot bērnus gulēt, pus nakti var nākties nodarboties ar drēbju mazgāšanu un mājas tīrīšanu.

Tēvs kādu brīdi mēģināja palīdzēt, bet mazāk kā pēc gada viņš paziņoja, ka viņam ir apnicis. Un aizgāja. Kobeļecka palika viena. Turklāt bijušais vīrs ne tikai aizgāja, bet visādi mēģināja izvairīties no atbildības, lai viņam nebūtu jāmaksā alimenti.

Viņš strādā neoficiāli, un turklāt pašlaik noformējis sev invaliditātes statusu. Viņš dara visu, lai bērniem viņam būtu jāizmaksā pati mazākā iespējamā summā.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO kā bērni izskatās tagad un kā viņiem klājas

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment