Sešus gadus veca meitene savam mirušajam tētim uz debesīm nosūtīja pastkarti. Un pēc dažām dienām saņēma atbildi

Ir tādi stāsti, kuri ir mīļi, sirsnīgi, bet ir tādi, kas pieskaras dvēseles dziļumiem un liek sariesties asarām. Viens no tiem notika sešus gadus vecai meitenei Holijai Morganai no Lielbritānijas, kuras ģimenē notika traģēdija. 2018. gada jūnijā viņas tētis, 45 gadus vecais Naidžels, nomira no bronhiālās pneimonijas.

Mazulis bija noraizējies par šo zaudējumu, un tēva četrdesmit septītās dzimšanas dienas dienā viņa ar savām rokām izveidoja pastkarti un nosūtīja to pa pastu. Iedomājieties viņas pārsteigumu, kad pēc pāris dienām atnāca atbilde.

Lasi arī: Kā tagad izveidojies liktenis piecīšu mātei, kuru pameta vīrs

Kas notika? Vai tā ir mistika? Nē. Tas viss ir saistīts ar cilvēka laipnību, atsaucību un vēlmi palīdzēt.

 

Kā viss sākās

Naidžels Morgans ir bijusī militārpersona, kurš dienēja dažādos karstajos punktos: Persijas līcī Irākas un starptautisko spēku militārā konflikta laikā, kā arī Bosnijā. Vīrietim bija lieliska veselība, taču viņš netika galā ar bronhu infekcijas izraisītu pneimoniju. Šajā laikā viņa meitai Holijai apritēja 4 gadi.

Pēc viņas mātes Lauras Alenas teiktā intervijā Daily Mirror, meitene, neskatoties uz jauno vecumu, saprot, kas noticis ar viņas tēvu un ārēji visu iztur. Viņa pastāvīgi runā par savu tēti, par to, ko viņi darīja, par spēlēm, kuras viņi spēlēja kopā.

Un Ziemassvētkos kopā ar Holijas māti mazulis debesīs izlaida balonu, kas krāsots Liverpūles krāsās – futbola komandā, kuras tēvs dievināja. Skatoties, kā bumba paceļas gaisā, meitene jautāja mātei, vai viņas varētu nosūtīt apsveikuma kartiņu viņas tēvam.

Šīs idejas iedvesmota, Holija ar savām rokām izgatavoja pastkarti, kurā viņa sirsnīgi un aizkustinoši apsveica tēvu četrdesmit septītajā dzimšanas dienā. Piegādes adreses rindā viņa uzrakstīja: “Tētim debesīs”. Meitene un viņas māte atnesa šo paku uz pastu, bet organizācijas darbinieks viņiem teica, ka, tā kā pastkarte tika nosūtīta uz debesīm, bija nepieciešams pielīmēt īpašu rāmi un atstāt savu adresi aizmugurē bez kļūdām.

Tas bija sākumpunkts turpmākajiem notikumiem. Ne meitenei, ne mātei pat nebija aizdomas, kas notiks tālāk. Viņi mierīgi pasniedza pastkarti darbiniekiem un devās mājās. Un kāds bija viņu izbrīns, kad pēc nedēļas viņu pastkastītē tika ievietots neparasts dokuments, kurā teikts, ka pastkarte ir sasniegusi adresātu.

Kas notika? Vai atbilde nāca no debesīm, kur mazā meitene, kurai pietrūkst tēva, nosūtīja viņai pastkarti? Nē, tā nebūt nav mistika, bet gan vietējo pasta darbinieku sirsnība.

Lai saprastu, cik patiesībā šie cilvēki ir laipni, mēs publicēsim Holijas un viņas mātes saņemtā paziņojuma tulkojumu.

“Mīļā Holija! Piegādājot jūsu pastu, mums radās dažas problēmas, kuras mēs, par laimi, atrisinājām. Un tomēr es nolēmu sazināties ar jums, lai pastāstītu jums labās ziņas – mēs piegādājām jūsu vēstuli tēvam debesīs.
Tas, atklāti sakot, nebija vieglākais pārbaudījums. Mēs darījām visu iespējamo, lai ceļā uz debesīm izvairītos no zvaigznēm un kosmosa objektiem. Un mēs varam droši paziņot, ka jūsu vēstule galu galā tika piegādāta jūsu tētim.
Royal Mail galvenā prioritāte ir nodrošināt mūsu klientu pasta drošu piegādi. Es zinu, cik svarīga jums ir jūsu pastkarte, tāpēc mēs arī turpmāk darīsim visu iespējamo, lai jūsu vēstules tiktu nogādātas neskartas un drošībā pa tiešo debesīs.

A. Džonss, Varingtonas pasta nodaļas apgabala vadītājs.”

Holijas mamma saka, ka meitene bija ļoti apmierināta ar šo paziņojumu. Viņa lūdza to izlasīt un tad teica, ka ir ļoti priecīga, ka pasta darbinieks varēja nogādāt vēstuli tieši debesīs. Tagad viņa stingri zina, ka jebkurā brīdī var rakstīt tēvam un dalīties pieredzē, priekos un nepatikšanās, kā arī pastāstīt, kas noticis vai notiek viņas dzīvē.

Meitene arī pastāstīja Daily Mirror, ka turpinās sūtīt pastkartes savam tētim debesīs.

Lūk, stāsts, draugi. Šķiet, kāds sīkums – tikai pasta darbinieks nosūtīja paziņojumu par pastkartes piegādi. Bet uz brīdi iedomājieties, ko tas nozīmē mazai meitenei, kura nesen zaudēja tēvu! Tas nav tikai parasts papīrs, bet gan apliecinājums tam, ka viņas saikne ar tēti ir neiznīcināma … Cilvēku sirsnīga vēlme palīdzēt bērnam patiešām spēj radīt brīnumus – bez jebkādas mistikas un maģijas.

Lasi arī: Četrgadīgais puika dārziņā atklāja tēva noslēpumu; Audzinātāja nekavējoties reaģēja

Ja katrs no mums kaut ko tādu darīs vismaz sava mīļotā labā, tad visa pasaule kļūs daudz laipnāka. Kas vēl ir vajadzīgs mūsu nemierīgajos laikos? Ko tu domā? Raksti savu viedokli komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment