Kā tika sagatavotas sultāna harēmas meitenes

1

Kā reiz rakstīja turku hronists Dursuns Bejs: “Pat ja cilvēks būtu saule, tam būtu aizliegts ieskatīties harēmā.” Odaliska – tā dēvēja skaistules, kuras bija paredzētas tikai sultānam.

Šīs skaistules dzīvoja īstā paradīzē. Harēma bija mājvieta pāris simtiem valdnieku sievu un sieviešu.

Harēmā tikt varēja tikai izvēlētie sultānu ģimenes locekļi. Populārākais bija Serals Stambulā. Tā bija neliela pilsēta, kurai visapkārt bija augsti mūri un sava apsardze. Pagalmā bija ap 400 istabu, kurās dzīvojā vairāk nekā 2000 sieviešu. Taču tikt harēmā bija ārkārtīgi grūti.

Tā bija nopietna atlase un kura katra tur tikt nemaz nevarēja. Harēmā tika pieņemts noteikts skaits brunešu un blondīņu, slāvu izskats bija augstu vērtēts. Visvairāk uzmanību pievērsa gurniem un viduklim, tajā laikā garums un krūšu apkārtmērs bija sekundārs. Taču ne tikai izskats bija svarīgs, arī meitenes intelektuālās spējas vērtēja augstu.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā sievietes tika uzņemtas harēmā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">see</cite>

    Sen tāvajadzēja, a to mansievelei vagīnas muskuļus nācās baseinā trenēt,reiz īstitrenere gultā parādīja sieva p;arst’ja īdēt nu njem tak dujpsi,ja tev tik liels.vot vienu nesaprotu, kā musļiki no harēma lezbietēmpārgāja uz tām mellajām sievām, kas ””ārpus Āfrikas diemžel nākas nosist ar vienu sitienu,pašaizsardz;ibai.

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Bildes aplamas. Krūšturi tika izdomāti 19.gadsimta beigās. Tā ka -ar harēmu tur nekāda sakara.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu.
    Nāc uz manu mājaslapu un tev nevajadzēs tīksmināties par brīnišķīgu sieviešu bildēm interneta portālos un rīvēt savu sultāna stabulīti, kā šajā rakstā tas nosaukts, pie pieaugušo filmām, varēsi uz ielas redzamos skaistos auto baudīt arī no iekšpuses.

Leave a Comment