Kā tikko no mātes miesām iznācis- nūdists

Lūk, piemēri, kādas aktivitātes it īpaši iet pie sirds nūdistiem:

  1. Kailās peldes

Šī ir populārākā no nodarbēm, jo to ir pamēģinājuši arī cilvēki, kuri neuzskata sevi par nūdistiem un nemaz nevēlas kļūt par tādiem. Tā ir brīnišķīga sajūtu pieredze. Tu jūties daudz brīvāks, jo tu izjūti ūdeni ap sevi citādāk, pilnīgāk. Peldkostīms vienmēr atgādina par sevi, apkļaujot tavu ķermeni un neļaujot tam elpot brīvi. Arī iešana ārā no ūdens notiek daudz ātrāk un pārliecinošāk, jo nav jāsatraucas, ka peldbikses būs kaut kur ne tur aizslīdējušas.

  1. Kailā joga

Joga ir aktivitāte, kad tavs gars un ķermenis top par vienu veselumu un ir saskaņā viens ar otru. Esot kaila, tu sajūti savu ķermeni daudz labāk, tāpēc pati jogas pieredze kļūst bagātāka. Viens no jogas pamatprincipiem ir pilnīgi brīvas kustības, kad tev nekas netraucē atslābināties un koncentrēties uz notiekošo.

  1. Kailie pārgājieni

Visticamāk, ka došanās pārgājienā, esot kailam, nav pirmais, kas ienāk prātā, domājot par nūdismu. Nepārprotiet, ejot pārgājienos, nūdisti nav pilnīgi kaili- viņiem kājās ir pārgājienu zābaki. Tomēr, atrodas arī pa kādam pavisam drosmīgam cilvēkam, kurš dodas pārgājienā ar basām kājām. Kailam esot, tu daudz labāk izjūti gaisa plūsmas un siltos saules starus uz sava ķermeņa, tāpēc tavs ķermenis pats regulē savu temperatūru, ko ir grūtāk izdarīt, kad esi saģērbies.

  1. Kailā riteņbraukšana

Ir nūdisti, kuri izmanto kādu drāniņu vai ko citu, ko uzklāt uz sēdekļa, lai būtu ērtāka braukšana, bet daļa iztiek tikai ar sēdekļa oriģinālo pārklājumu. Ir vietas pasaulē, kurās oficiāli ir atļauts atrasties sabiedrībā kailam, arī braukt ar riteni. Tomēr, vienmēr jāatceras par drošību un, lai kāds nūdists tu būtu- ķiverei galvā ir jābūt vienmēr.

  1. Kailais kanoe

Braukšana ar kanoe. Angļu valodā pat ir radīts speciāls apzīmējums nūdistu kanoe- “Canuding”. Tas ir brīnišķīgs treniņš, kad t-krekls, kurš ir sviedru piesūcies, nepielīp tavai āda. Jebkurā brīdī tu vari mesties ūdenī un atvēsināties, pēc tam nesatraucoties par sēdēšanu slapjās peldbiksēs vai peldkostīmā.

Avots: youngnaturistsamerica.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment