Kā tikt vaļā no celma 1 stundā. Nav nepieciešams neko smērēt vai izraut ar saknēm. Efektīva metode

Manā zemes gabalā ir vairāki mazi koki, kas aug netālu no kaimiņu zemes robežas līnijas. Tomēr viens no tiem “nerātns” un izauga tieši vidū.

 

Tas tika nocirsts, bet tā vietā palika neglīts šķērslis, kas sabojāja visu attēlu, jo izskatījās neestētiski. Turklāt tas atradās neērtā vietā un traucēja. Pastāvēja risks, ka varēja paklupt uz šī šķēršļa un gūt traumas.

 

Kaimiņiene ieteica izveidot puķu dobi celmā, bet vecmāmiņai tas nepatika. Lai atbrīvotos no celma, viņa mēģināja vairākus veidus, bet tie nebija veiksmīgi.

 

Pēc tam vecmāmiņa lūdza kādam no kaimiņiem, kurš dzīvoja netālu, izraut celmu ar mašīnas palīdzību.

Kaimiņš atteicās, norādot, ka kaņepēm ir spēcīgas saknes, un viņš nebija gatavs riskēt, jo tas varētu sabojāt viņa mašīnu.

 

Kā atbrīvoties no celmiem bez lielām grūtībām, ir sarežģīts uzdevums. Tos var mēģināt izrakt, sadedzināt, aizpildīt ar ūdeni pirms ziemas salnām, pārklāt ar ķimikālijām vai sāli.

Šie veidi ir vērsti uz celma iznīcināšanu, taču ne vienmēr tas notiek ātri un viegli. Vēl viena iespēja ir atrakt un izvilkt ar spēcīgāku tehniku vai īrēt smago tehniku, kas paredzēta celmu noņemšanai.

Šis process var būt ātrs, bet tas var izmaksāt dārgi. Taču šodien es piedāvāšu jaunu un interesantu risinājumu, kas palīdzēs ātri atbrīvoties no celmiem tavā īpašumā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Nesen vecmāmiņa vērsās pie pazīstama zemnieka, meklējot padomu. Šis zemnieks ieteica viņai efektīvu un ātru metodi, lai risinātu problēmu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment