Mūžībā devies aktieris, kura talants un harizma iekaroja daudzu sirdis; Viņam pietrūka vien dažu metru līdz mājām

Ar skumjām vēstām: Mūžībā aiziet izcils aktieris, kuram pietrūka vien dažu soļu līdz mājām, bet liktenis atvēlēja tik īsu mūžu.

 

Pastāv uzskats, ka aizgājēji var sūtīt brīdinājumus par briesmām caur sapņiem saviem mīļajiem. Aizgājēja izskats sapnī var sniegt svarīgas norādes.

 

Ja aizgājēja izskats sapnī ir negatīvs – slikts, biedējošs – tas var liecināt par draudošām briesmām, nepatīkamu situāciju vai negodīgu attieksmi pret sapņotāju. Pēc šāda sapņa ieteicams ievērot paaugstinātu piesardzību un pievērst uzmanību detaļām.

 

Ja aizgājēja izskats sapnī ir pozitīvs – jauns, laimīgs – tas var liecināt par gaidāmām pozitīvām un priecīgām pārmaiņām sapņotāja dzīvē. Savukārt, ja aizgājējs parādās baltā tērpā, tas var simbolizēt viņa atrašanos paradīzē un mierīgu stāvokli.

Mūžībā aizgājis “Road Games” aktieris un kaskadieris Grants Peidžs.

 

85 gadus vecais “Road Games” aktieris un kaskadieris Grants Peidžs gājis bojā autoavārijā.

Peidžs brauca ar automašīnu netālu no savām mājām Kendallē, Jaundienvidvelsas ziemeļu krastā, kad zaudēja kontroli pār vadību.

 

Lerojs, Granta Peidža 49 gadus vecais dēls, atklāj, ka viņa tēvam bija vēl daudz radošu darbu plānu. Grants bija iesaistīts vairākos projektos, kas liecināja par viņa nepārtraukto motivāciju un aizrautību ar darbu.

Grants Peidžs, dzimis 1939. gadā Austrālijā, bija slavens kaskadieris un aktieris, kurš pazīstams ar savu darbu filmās “Mad Max”, “Cilvēks no Honkongas” un daudzās citās.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Peidžs bija prasmīgs kaskadieris, kurš specializējās transportlīdzekļu trikos, bet nebaidījās no citiem izaicinājumiem filmēšanas laukumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment