Kā tu domā, kas ir trakākais, ko cilvēki darījuši, lai izpelnītos savu simpātiju uzmanību? Šis ir tiešām smieklīgi!

Stila ikona

Es nolēmu izveidot kreklu ar savas simpātijas sejas apdruku… Ticiet vai nē, bet tas nostrādāja!

Mīkstumu boksa maiss

Man simpatizējošajai meitenei patika sadomazohiskas spēlītes, tādēļ es viņai ļāvu sev dibenā iešaut 12 industriālās kniedes un sist pa tām ar bambusa karoti. Pēc tam es uz dibena vairs nevarēju apsēsties vēl divas nedēļas.

Tenisa čempions

Es izlikos, ka protu spēlēt tenisu, mēs devāmies uz tenisa kortiem un man izdevās no visa spēka ieservēt šī puiša jaunākajam brālim sejā.

Dejojošā kovboju meitene

Kad mācījos septītajā klasē, biju internetā izveidojusi attiecības ar 14 gadus vecu puisi, kuru sauca Sids. Tas notika tobrīd, kad visi vel izmantoja analogās foto un videokameras. Es biju pārāk maza, lai dotos attīstīt diapozitīvus, bet mans draugs vēlējās zināt, kā izskatos. Tad es izdomāju, ka varētu viņam nosūtīt videokaseti, kurā esmu redzama bērnu deju konkursā. Tur biju gērbta vien iespīlētā triko, kā arī pamatīgi sakrāsota. Es ieliku kaseti aploksnē, uz tās uzrakstīju adresi un visu ievietoju pastkastītē. Mani vecāki ieraudzīja šo vēstuli. Esmu pārliecināta, ka mana mamma raudāja, iedomājoties, ka viņas 11 gadus vecā meita kādam pedofilam centusies nosūtīt video ierakstu ar sevi.

Spēles vieš cerības

Pēc tam, kad biju kādam zēnam kļuvusi tikai par parastu draudzeni, es atdevu viņam savu Nintendo spēļu konsoli, kopā ar vairākām spēlēm, cerot, ka viņš kādreiz mani uzaicinās ciemos uzspēlēt spēli Mario Cart.

Kam gan vajadzīgas fotoapstrādes programmas

Es vēlējos nosūtīt savam sirdsāķītim seksīgu bildi, lai manas krūtis izskatītos lielākas, es palīdzu savai draudzenei turēt tās piepaceltas no apakšpuses, kamēr man izdevās uzņemt ideālo attēlu Nācās krietni pacensties, bet beigās viss izdevās un es bildi nosūtīju.

Izgāšanās taisnojot matus

Puisis, kurš man patika reiz pateica, ka man ir skaisti mati, es todien biju tos iztaisnojusi uz fotografēšanos. Nākamajā dienā un turpmākos divus gadus es cēlos stundu agrāk, lai tos taisnotu. Pēc šādas cepināšanas mani mati bija kļuvuši tik sausi kā salmi. Mamma man lika tos nogriezt īsus. Es raudāju.

Edvards Šķērrocis

Es pateicu savam sirdsāķītim, ka viņam steidzami nepieciešams jauns matu griezums. Es viņu pārliecināju, ka protu pienācīgi nogriezt matus, lai gan ne reizi savā dzīve nebiju to darījusi…

Trīs lietas labas lietas

Kad mācījos sestajā klasē, viens no manas klases zēniem bija manī ieķēries. Viņš domāja, ka izdosies mani savaldzināt pasakot, ka viņam trešais sēklinieks.

Ķīmijas stundu neapmeklēšana

Es neapmeklēju ķīmijas stundas, jo tajā laikā puisim, kurš man patika, bija pusdienlaiks. Es ķīmijā biju nesekmīga un man neizdevās ar šo puisi saiet kopā. Labā ziņa ir tā, ka tagad esmu kopā ar viņa simpātisko draugu.

Interesanti

Man šķita, ka iepatikšos klasesbiedram, ja parādīšu, ka spēju savā mutē iebāzt dūri. Es tā arī izdarīju, bet tas nenostrādāja.

Akrobāte

Trešajā klasē man patika kāds zēns. Viņš katru starpbrīdi kopā ar draugiem devās ārā, kur karājās pie stieņiem spēļu laukumā. Es saņēmu dūšu un pajautāju vai arī varu iet kopā ar viņiem, ja parādīšu kaut ko foršu. Es izdomāju pateikt, ka varu šūpoties pie stieņa neturoties ar rokām un kājām. Viņi nosmējās, bet piekrita. Es skaitīju līdz trīs un tad atlaidu rokas, nokrītot ar seju dubļos. Pat skolotāji par mani smējās pilnā kaklā.

Lasi vēl: Simpātiskai meitenei apnīk, ka vīrieši sūta viņai piedauzīgas bildes, tāpēc viņa izdara ŠO! (+FOTO)

Avots: buzzfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment