Kā zināt, vai esi kopā ar savu īsto un vienīgo?

Patiesībā visi, ar ko esi bijis un būsi kopā, ir īstie un vienīgie savā ziņā – vienīgie, ar ko tev lemts būt kopā šajā brīdī.

Jebkurš cilvēks, ko tu savā dzīvē piesaisti, atspoguļo to, kāds esi tu pats. Katrs cilvēks, ar ko tu esi attiecībās, ir īstais tik ilgi, kamēr esi ar viņu kopā. Pat ja jūsu attiecības nav apmierinošas, jums abiem paredzētas svarīgas mācības, ko gūt vienam no otra.

Tāpēc uzdod sev šādus jautājumus par savu otro pusi:

Kāpēc es esmu piesaistījis savā dzīvē šo cilvēku?

Kādas mācības man jāapgūst ar viņa palīdzību?

Visas mācības tavā dzīvē tiks atkārtotas tik daudz reižu, kamēr tu tās pieņemsi un iemācīsies. Varbūt tu izšķirsies no sava pašreizējā partnera, meklējot kādu “labāku”, bet, ja nebūsi samierinājies ar iepriekšējās attiecībās gūto mācību, nākamās nesīs to pašu, tikai caur citu cilvēku.

Uzskati ikvienas attiecības par lielisku veidu, kā mācīties un garīgi augt, pamazām kļūstot par viedu cilvēku ar plašu pieredzi.

Veiksmīgas attiecības ir tādas, kurās divi cilvēki atbalsta viens otra izaugsmi un dodas pretī saviem dzīves mērķiem līdzīgā virzienā un tempā.

Bieži vien cilvēki izsapņo, kāda ir viņu ideālā otrā pusīte un tad arī cer satikt cilvēku, ar kuru nebūs nekādu problēmu un kurš uzreiz dos visu, ko vien viņi vēlēsies. Taču patiesībā tā tas nestrādā. Tavs “īstais un vienīgais” ir tas cilvēks, kurš palīdzēs tavai dvēselei visvairāk attīstīties, pat ja jums kopā būs jāiziet cauri daudziem pārbaudījumiem.

Tāpēc ideālā otrā pusīte var arī neatbilst tava ego uzstādītajiem standartiem, taču tā atbildīs dvēseles dziļākajām ilgām pēc attīstošas pieredzes. Tāpēc arī mēs sakām “dvēseles radinieks”.

Ja tu spēsi pārkāpt pāri savam ego un kopā ar partneri aktīvi strādāt pie visiem sarežģījumiem tā vietā, lai bēgtu projām, jums izdosies izveidot autentiskas, ar dziļu mīlestību piepildītas attiecības.

Ikvienas attiecības tavā dzīvē ir dāvana, ikvienas dod savu artavu tavā izaugsmē un pieredzes bagātināšanā, vienalga, vai tu esi kopā ar šo cilvēku dienu, nedēļu, mēnesi, gadu vai visu mūžu.

Tāpēc, ja tev šķiet, ka šobrīd neesi kopā ar savu “īsto un vienīgo”, tā vietā, lai gaidītu dvēseles radinieka atnākšanu un pamestu novārtā pašreizējās attiecības, padomā, ko tu vari no šīm attiecībām mācīties un cik daudz tu iegūsti. Dāvā nesavtīgu mīlestību un noteikti daudz ko saņemsi pretī.

Katras attiecības tevi sagatavo. Dažreiz cilvēki nespēj sagaidīt, kad beidzot satiks savu “īsto”, taču patiesībā, ja tu pārāk agri satiktu cilvēku, ar ko lemts kopā pavadīt visu atlikušo dzīvi, arī šīs attiecības varētu neizdoties.

Visam savs laiks. Pārstāj gaidīt kādu, kurš atnāks un piepildīs visas tavas vēlēšanās, tā vietā atver savu sirdi mīlestībai, kura tavā dzīvē ir jau pašlaik.

Avots: 

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment