Kā apģērbties uz klubu

Tātad, kā gan ģērbties uz klubu , lai neviena meitene nespētu palikt vienaldzīga jūsu priekšā? Mana atbilde-stilīgi, neatkarīgi no tā vai taisāties uzvilkt šortus vai uzvalku.

Sāksim ar dress-kodu. Ballīšu aprakstā klubos raksta mīklainos vārdus dresscode. Visbiežāk ar to mēģina pateikt, ka jums jāizskatās sakoptam un tīram, un nekāda īpaša prāta sasprindzinājuma . Daudzos klubos nelaiž treniņa kurpēs un sportiska stila apģērbā. ballītei var būt tematika, pie kuras jāpieturas, tad dress- koda aprakstā būs pieminēts apģērba stils.

Uz klubiem ir vērts vilkt džinsus+ kreklu, džinsus+ polo kreklu, džinsus+ t-kreklu, drīkst vilkt uzvalku vai klasiskās bikses ar kreklu. No vienas puses jums jāizskatās nopietni, lai parādītu savu patstāvību, bet no otras- nebūt pārāk garlaicīgam. Neiesaku vilkt kaklasaiti uz klubu. ja tomēr esat nolēmis iekļaut šo aksesuāru savā tēlā, tad kaklasaitei jābūt stilīgai  un jāpiestāv jūsu kopējam tēlam.

Klubā trūkst gaismas. Tāpēc lai nepaliktu nepamanāmam, velciet drēbes gaišos toņos. Tas palīdzēs jums nepazust pūlī. Rekomendēju vilkt izgludinātus baltus kreklus. Bet ja klubā ir neona lampas, tad labāk nevilkt baltu. Savādāk jūs spīdēsiet, kas diez vai uzlabos iespaidu par jums.

Bikses, džinsus labāk vilkt zilos vai brūnos toņos, tas radīs nopietna un uzticama cilvēka iespaidu, kas piesaista meitenes.

Ļoti aktuāli ir vilkt tauriņus. Izvēlaties tos tādā veidā, lai tie izceļas uz krekla fona un piestāvētu jūsu sejai, vai nu pasvītrotu kādu krāsu detaļās. Labs piemērs- sarkans tauriņš un balts krekls ar sarkanām pogām.

Kurpes obligāti kvalitatīvas un stilīgas. Un protams, tīras. Meitenes novērtē puišus  tieši pēc apaviem.

No aksesuāriem tikai rokas pulkstenis- arī kvalitatīvs un dārgs. Tēls var būt papildināts arī ar citiem aksesuāriem, bet tas ir ļoti individuāli: atkarībā no imidža un saderības kontekstā.

Josta. Nezinot jūsu augumu un miesas uzbūvi, varu ieteikt jostu jūsu bikšu krāsā, ja esat īsa auguma, vai apavu krāsā. Šajā gadījumā vēlams lai pēc faktūras tas piestāvētu kurpēm.

Lai izceltos no kluba pūļa, varat uzvilkt platmali vai spilgtu kreklu, bikses. Šeit galvenais noteikums- nepārcensties. Kā papagaiļi apģērbtie puiši tikai atbaida meitenes.

Drēbēm jāatbilst pēdējām tendencēm  un jāpiestāv jums pēc piegriezuma, krāsas un faktūras.

Aukstajā gadalaikā nekad nevelciet uz klubu ziemas drēbes , apģērbam jābūt vieglam, bet apavi- tikai kurpes, nevelciet ziemas zābakus.

Kad būsiet gatavs aktīvām darbībām, apbruņojaties ar rakstu par savaldzināšanu klubos.

Esiet stilīgi un par sevi pārliecināti un neviena meitene nespēs palikt vienaldzīga jūsu priekšā.

 

Avots: pickup.by

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment