Kā kļūt interesantākam un patīkamākam sieviešu acīs

1. Pārvērt visu piedzīvojumā

Viena no iedarbīgākajām lietām ir visa pārvēršana piedzīvojumā – tam obligāti nav jābūt kam smieklīgam, bet gan tādam, kas tev vienkārši sagādā prieku. Piemēram, ja dodies randiņā ar sievieti, izdomā ko pārsteidzoši interesantu, lai viņa zinātu, ka tu esi dzīvespriecīgs cilvēks, kas nenomāks viņu ar savām problēmām. Spontāni lēmumi būs tieši laikā!

2. Atstāj sievietes gribošas

Šeit runa nav tikai par TĀDU gribēšanu. Labākais veids, kā atstāt sievieti gribošu, ir vienā mirklī pārstāt to, kas viņu ir aizrāvis. Piemēram, tu viņai māci ko jaunu, daļu jau viņa ir apguvusi, bet, kad viņa saka, lai iemāci vēl kaut ko, saki: “Nākamreiz.” Kad jums ir interesanta telefona saruna, pašā interesantākajā brīdī saki: “Man ir jāskrien.” Tas viņai liks daudz domāt par tevi, un tas nodrošinās to, ka viņa vēl vēlēsies ar tevi gan runāt, gan satikties. Ja vien, protams, nepāršausi pār strīpu.

3. Gaidi, kad viņa atnāks pie tevis

Ja jūsu attiecībās viss ir bijis labi, bet pēkšņi iestājas pamirums un uzmācas domas, ka vēlies to izbeigt, izbeidz to.

Apsēdies ar viņu, izrunā to, kā tu jūties. Saki, ka vēlies šobrīd to visu pārtraukt un tad redzēt, kas notiks nākotnē.

Solis atpakaļ liks viņai saausīties (protams, ja vien viņa pati to vēlēsies). Tā tu redzēsi, cik daudz viņai nozīmē. Iespējams, viņa saņemsies un pati atnāks pie tevis un centīsies visu izlabot – tas ir to vērts.

4. Esi draugos ar 3 sievietēm, kuras ir tādas, kādu draudzeni tu sev vēlētos

Netiecies ar viņām kā ar sievietēm, bet gan esi draugos ar viņām. Ir svarīgi kļūt par tādu vīrieti, kura klātbūtnē sievietes vēlas uzturēties. Iespējams, viņas tev iemācīs, kā izturēties pret savu potenciālo draudzeni. Varbūt arī ar kādu no viņām vēlāk izveidosies kas nopietnāks.

5. Sarunas padari interesantas

Stāsti sievietei interesantus stāstus un atgadījumus no savas dzīves – stāsti par piedzīvojumiem, kas viņai liks kārtīgi izsmieties un novērtēt tevi kā vīrieti. Tici man – smiekli sievietes ļoti simpatizē, viņai ir ļoti svarīgi, ka tu neliksi viņai garlaikoties, bet gan smieties un uz visu raudzīties pozitīvāk.

 

Avots: www.askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment