Kā radīt perfektu on-line iepazīšanās profilu?

Gandrīz ikviens no mums ir vismaz reizi mūžā apskatījis kādu iepazīšanās mājaslapu internetā. Simtiem un tūkstošiem kandidātu, no kuriem tava potenciālā otra puse var izvēlēties. Kā neļaut viņai paskriet garām tieši tavam izveidotajam profilam?

  1. Apraksti savu aizraušanos

Uzraksti ne pārāk garu stāstu par to, kas tevi aizrauj. Tomēr, izvairies no teikšanas, ka tu mīli ceļošanu, tā vietā labāk uzraksti kādu īstu atgadījumu. Neraksti tikai to, ka tu aizraujies ar gatavošanu. Uzraksti savu mīļāko recepti, kura tev izdodas vienkārši fantastiski!

  1. Nepieņem visu pārāk burtiski

Ja mājās lapā ir prasīts īss savs raksturojums par to, ko tu dari, lai atpūstos un tu pēdējās 2 nedēļas esi pavadīji vakarus pie televizora ekrāna, tad labāk uzraksti to, ko tu parasti mēdz darīt, esot kopā ar draugiem. Mums visiem ir savi slinkuma periodi, bet labāk pastāsti citiem par periodiem, kad tu esi aktīvs un aizraujošs.

  1. Palūdz palīdzību saviem draugiem

Ja tev pašam sagādā grūtības tikt galā ar profila aizpildi, tad palūdz palīdzību draugiem, kuri tevi pazīst jau vairākus gadus. Viņi noteikti redz tevi kādas īpašības un ieradumus, kuriem tu varbūt nepievērs pārāk lielu uzmanību. Lielai daļai cilvēku bieži vien sagādā problēmas sevis raksturošana, tāpēc nesatraucies, un sauc draugus palīgā!

  1. Profila bildei ir jābūt “aicinošai”

Cilvēki ir vizuālisti. Tava profila bilde ir vārti uz tavu tālāko profilu, kurā tevi mazliet var iepazīt. Tie vārti var nekad neatvērties, ja tava profila bilde būs dīvaina vai nevēlamu signālu raidoša. Drošs variants ir izvēlēties kādu foto, kurā tu dari kaut ko interesantu vai esi kādā ceļojumā. Tam obligāti nav jābūt kaut kam ekstrēmam vai ļoti neierastam. Tas var būt brīdis, kad tu gatavo maltīti, spēlē kādu mūzikas instrumentu vai rotaļājies ar savu mājdzīvnieku.

Avots: realsimple.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment